Travel Secrets

Kyrimai Hotel: Ένας πλωτός, υδάτινος παράδεισος στη Μάνη

Kyrimai Hotel: Ένας πλωτός, υδάτινος παράδεισος στη Μάνη

Το Κυρίμαι Hotel δεν είναι ακόμη ένα Boutique ξενοδοχείο στη Μάνη. Σύμφωνα με το CNN, το ιστορικό ξενοδοχείο αποτελεί έναν λόγο για να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα το χειμώνα, ωστόσο από τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας εκεί, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πολύ παραπάνω από αυτό.

Πλησιάζοντας τον Γερολιμένα, το μικρό γραφικό λιμανάκι της Μέσα Μάνης, θα θαυμάσετε τα πυργόσπιτα του Κυρίμαι Hotel και θα διαπιστώσετε ότι η διαμονή σας στο ιστορικό ξενοδοχείο θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό ταξίδι στην περήφανη ιστορία της Μάνης.

Εκεί που το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το νοτιότερο άκρο του Ταινάρου, η τοποθεσία του Κυρίμαι Hotel είναι μοναδικής ομορφιάς. Το συγκρότημα αναστηλώθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση από την οικογένεια Κυρίμη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το ξενοδοχείο συγκροτείται από ένα δαιδαλώδες σχήμα αποτελούμενο από σκαλοπάτια, καμάρες και εσωτερικές αυλές, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα μοναδικής ομορφιάς.

Στα 22 δωμάτια και σουίτες του Κυρίμαι, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτηρίου συναντούν την πολυτέλεια και την σύγχρονη οπτική, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του.

Επιλέξτε τον «Πύργο», το πιο ιδιαίτερο δωμάτιο του Κυρίμαι, για μοναδική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και τον κόλπο του Γερολιμένα και για να ζήσετε την απίστευτη εμπειρία διαμονής σε ένα πυργόσπιτο. Διαφορετικά, επιλέξτε τη Master Suite, το καλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου, που αποτελεί μια μοναδική πρόταση ρομαντισμού, χαλάρωσης, πολυτέλειας και εσωτερικής γαλήνης.

Κι αν οι εσωτερικοί χώροι του Κυρίμαι σας έχουν ήδη γοητεύσει, οι εξωτερικοί θα σας ξετρελάνουν. Περπατήστε ξυπόλυτοι στον μόλο και αφεθείτε στο κάλεσμα του Κάβο Γκρόσο. Περιηγηθείτε στην ιστορία ενός κτιρίου που έχει κριθεί διατηρητέο. Απολαύστε το πρωινό σας πάνω στη θάλασσα και νιώστε τη μοναδική ενέργεια του τόπου.

Κάντε κράτηση στο Κυρίμαι Hotel και βιώστε κι εσείς την εμπειρία διαμονής σε ένα ξενοδοχείο που έχει ψυχή...Το Σαββατοκύριακο 20-22 Μαρτίου κάντε μια αξέχαστη απόδραση στον Γερολιμένα και στο Κυρίμαι Hotel για να ζήσετε την αυθεντική και πολυτελή φιλοξενία του. Απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις στο ιστορικό ξενοδοχείο στην τιμή των 240 ευρώ.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή