Travel Secrets

Γνωρίστε τα Τρίκαλα κάνοντας ποδήλατο!

Γνωρίστε τα Τρίκαλα κάνοντας ποδήλατο!

Στα Τρίκαλα λατρεύουν το ποδήλατο! Οι ευθείες του θεσσαλικού κάμπου ευνόησαν την ανάπτυξη της χρήσης του και πλέον το ποδήλατο αποτελεί το πιο αγαπημένο μέσο μεταφοράς για τους Τρικαλινούς! Καλωσορίστε την άνοιξη κάνοντας μια αξέχαστη απόδραση στα Τρίκαλα και στο εκπληκτικό ξενοδοχείο Ananti City Resort συνδυάζοντας την πολυτελή διαμονή με την εμπειρία μιας ποδηλατοβόλτας στα Τρίκαλα, όπως ακριβώς και οι ντόπιοι.

Εκμεταλλευτείτε το πακέτο που δημιούργησε για εσάς το Ananti City Resort σε συνεργασία με την Trekking Hellas και απολαύστε μια διαφορετική ξενάγηση της πόλης των Τρικάλων κάνοντας πετάλι!

Η βόλτα θα ξεκινάει από τη δημοτική αγορά, όπου οι επισκέπτες θα αφήνουν το αυτοκίνητό τους και θα παραλαμβάνουν τα ποδήλατά τους από τον ξεναγό. Το πέρασμα θα γίνεται εκτός των άλλων και στα πιο γραφικά σημεία της πόλης, όπως είναι το Βαρούσι, το Τζαμί, το Ασκληπιείο και φυσικά η βόλτα δεν θα μπορούσε να μην γίνει και δίπλα από τα νερά του Ληθαίου ποταμού.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 2 ημερών για δύο άτομα στο Ananti City Resort σε Double Room with Panoramic View
  • Πλούσιο πρωινό
  • 2ωρη ξενάγηση με ποδήλατο στην πόλη των Τρικάλων (μια φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής), από την Trekking Δυτικής Θεσσαλίας

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή