Travel Secrets

Ρομαντική απόδραση στο Κυρίμαι Hotel στη Μάνη του Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντική απόδραση στο Κυρίμαι Hotel στη Μάνη του Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος για του Αγ. Βαλεντίνου κάντε δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια ξεχωριστή χειμερινή απόδραση στη Μάνη και στο μοναδικό ιστορικό boutique ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel.

Απολαύστε τη ξεχωριστή φιλοξενία του ξεχωριστού ξενοδοχείου όπου το παραδοσιακό γίνεται με έναν μοναδικό τρόπο ζευγάρι με το σύγχρονο και την πολυτέλεια που δεν προκαλεί. Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα 22 δωμάτια και σουίτες του Κυρίμαι, όπου  η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτιρίου συναντούν την πολυτέλεια και την σύγχρονη οπτική, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ.

Zήστε με το ταίρι σας, μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στο Κυρίμαι Hotel. Απολαύστε το πλούσιο σπιτικό πρωινό του ξενοδοχείου και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου γευτείτε ένα ξεχωριστό δείπνο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κυρίμαι, το μενού του οποίου επιμελείται ο πολυβραβευμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας.

Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ με 160 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις στο Κυρίμαι Hotel από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου και ζήστε την πιο ρομαντική απόδραση στη Μάνη για του Αγίου Βαλεντίνου! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή