Travel Secrets

Οι Imam Baildi στον κήπο του Micra Anglia

Οι Imam Baildi στον κήπο του Micra Anglia

Στα πλαίσια των ξεχωριστών live μουσικών events, που διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι το 5* Boutique Hotel Micra Anglia στην Χώρα της Άνδρου, αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου υποδέχεται τους Imam Baildi. Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει στις 9.30 το βράδυ και σίγουρα δεν θα λείπει κανείς.

Η εμπειρία θα είναι σίγουρα μοναδική και ο πανέμορφος αρχοντικός κήπος του Micra Anglia θα γεμίσει από κόσμο, μελωδίες, διάθεση και ζωντάνια και σίγουρα πολύ μουσική! Οι Imam Baildi, είναι 8 άτομα επί σκηνής που καταφέρνουν να συνδυάζουν φαντασμαγορικά την μοναδική ατμόσφαιρα των παλιών ελληνικών τραγουδιών, με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό,  χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο, σε έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Άνδρου.

Τιμή εισητηρίου: 15 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία προπώλησης των εισητηρίων, επικοινωνήστε με το 22820-22207.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με  το ξενοδοχείο, πατήστε εδώ.

Συνδυάστε το μουσικό ταξίδι με την πολυτελή διαμονή σας στο Micra Anglia. Το άριστα σχεδιασμένο εσωτερικό του και η αρχοντική πολυτέλειά του θα σας μαγέψουν και θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.

Μια πρώτη γεύση μέχρι αύριο το βράδυ...

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή