Travel Secrets

“Aegean Experienced” by Aegeanale : χρώματα και αρώματα Αιγαίου στο ΔΑΑ

“Aegean Experienced” by Aegeanale : χρώματα και αρώματα Αιγαίου στο ΔΑΑ

Με τίτλο «Aegean Experienced» μας προσκαλεί η πλατφόρμα τέχνης και πολιτισμού Aegeanale στο Αεροδρόμιο για μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας και video art ταλαντούχων, Ελλήνων καλλιτεχνών οι οποίοι εμπνεύστηκαν από το Αιγαίο και τις ομορφιές του και το αποτυπώνουν στα έργα τους ως τόπο που πραγματικά αξίζει κανείς να επισκεφθεί για λίγε μέρες, αν όχι για να ζήσει μόνιμα…  

Η έκθεση θα φιλοξενείται, έως τα τέλη Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο Art & Culture του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, με στόχο να αναδείξει τις ομορφιές του Αιγαίου πελάγους μέσα από το πρίσμα 7 συγκεκριμένων καλλιτεχνών, όπως τον Γιώργο Γερόλυμπου, τη Θέκλα Μαλάμου, τον Σωκράτη Μπαλταγιάννη, τον Στρατή Βογιατζή, τον Δημήτρη Κλεάνθη και τον Κώστα Μασσέρα. Η τριλογία σε μορφή video έχει δημιουργηθεί από τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο.

15 συνολικά έργα περιμένουν να σας καταπλήξουν και να σας δελεάσουν να επιλέξετε τον επόμενό σας προορισμό. Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή στο κοινό όλο το 24ωρο και με ελεύθερη είσοδο. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΑΑ στο 2103531000.

Το video που ακολουθεί θα σας πείσει να περάσετε μια βόλτα από το αεροδρόμιο και να πάρετε γεύση απ’ το Αιγαίο…ίσως και ένα εισιτήριο για ένα από τα πανέμορφα νησιά μας.

Η Trésor Hotels & Resorts διαθέτει μοναδικές επιλογές διαμονής στα πιο σημαντικά νησιά του Αιγίου. Για να εμπνευστείτε περαιτέρω πατήστε εδώ.  

Από: Εύα Κανελλοπούλου

 
 

επιστροφή