Travel Secrets

Μουσική με θέα τα Μετέωρα : Meteora Music Festival

Μουσική με θέα τα Μετέωρα : Meteora Music Festival

Τα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ δεν σταματούν ποτέ στην Ελλάδα. Είτε βρίσκεστε σε νησί είτε στην στεριά, θα συναντήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες που θα σας ταξιδέψουν μουσικά και θα κάνουν το καλοκαίρι σας ακόμα καλύτερο. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πολιτισμού και της μουσικής, καθώς επίσης και του τουρισμού στην περιοχή, διοργανώνεται και το πρώτο μουσικό φεστιβάλ στην πόλη της Καλαμπάκας, το φεστιβάλ "Meteora Music Festival".

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Αυγούστου σε μια έκταση 13 στρεμμάτων. Από τις εξέδρες θα περάσουν μεγάλα μουσικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως : Μίλτος Πασχαλίδης, Soul Mates, My Excuse, Maraveyas Ilegál, Κίτρινα Ποδήλατα και Renegades (Rage Against The Machine tribute).

Ένα δυνατό μουσικό γεγονός που επιδιώκει να γίνει θεσμός… Κανείς δεν πρέπει να το χάσει.

Συνδυάστε το μουσικό ταξίδι με την διαμονή σας στο Ananti City Resort στην περιοχή των Τρικάλων, που μας έχει αποδείξει πόσο αγαπάει και υποστηρίζει την μουσική. Ζήστε στην πολυτέλεια και απολαύστε την μαγευτική του θέα.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή