Travel Secrets

Street Party στην Σίφνο!

Street Party στην Σίφνο!

Η Σίφνος είναι σίγουρα γνωστή για τα γευστικά ταξίδια που προσφέρει στους επισκέπτες της. κοινό μυστικό αποτελεί όμως και η νυχτερινή διασκέδαση του νησιού με τον κόσμο να συγκεντρώνετε στο γνωστό «Στενό» της Απολλωνίας. Την διασκέδαση στο νησί ενισχύει και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει στις Κυκλάδες από τον Αρτεμώνα Σίφνου. Έτσι ξεκίνησε και η ιδέα του street party. Το πάρτυ του «δρόμου» έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια στο νησί της Σίφνου. Από το 2007 και κάθε χρόνο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από τον ραδιοφωνικό σταθμό RadioActive 91.3. Πλήθος κόσμου μαζεύεται έξω από τα στούντιο του σταθμού για χορέψει και να διασκεδάσει σε ξέφρενούς ρυθμούς με δωρεάν ποτά, χορηγία μεγάλων εταιριών.

Ετσι και φέτος στις 10 Αυγούστου, θα διασκεδάσουμε στα πλακόστρωτα λευκά σοκκάκια της Σίφνου.

Για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο νησί, το party θα αναμεταδίδεται ζωντανά στα FM 91.3, στο internet αλλά και μέσω live video stream στο internet στο www.radioactivefm.gr!

Όσο για την διαμονή μας στο νησί, το Verina Suites στον Πλατύ Γιαλό είναι η τέλεια επιλογή. Απολαύστε την πολυτέλεια και την χαλάρωση που σας προσφέρουν τα δωμάτιά του και ζήστε της πιο ονειρεμένες διακοπές.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή