Travel Secrets

Freestyle Windsurf : Ένα μοναδικό υδάτινο υπερθέαμα

Freestyle Windsurf : Ένα μοναδικό υδάτινο υπερθέαμα

Είστε από αυτούς που δεν έχουν φύγει ακόμα για κάποιο νησί και θα βρίσκεστε στην Αθήνα; Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό υδάτινο υπερθέαμα. Οι "The Great Boarders" και οι καλύτεροι αθλητές του Freestyle Windsurf συναντιούνται, για τρίτη χρονιά, σε ένα συναρπαστικό 2ήμερο Freestyle Windsurf Event στην παραλία Αλυκών Αναβύσσου, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου. 

Σανίδες, μαγιό και πολλοί χυμοί, τα απαραίτητα για το διήμερο υπερθέαμα στο κύμα. H ομάδα των "The Great Boarders" με τη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go, που είναι και ο χορηγός της εκδήλωσης, υπόσχεται ένα εντυπωσιακό θέαμα στο Kouros Club με συμμάχους τον αέρα και τα κύματα. Το Σάββατο 27 Ιουλίου δίνεται το σήμα τις εκκίνησης, και την Κυριακή 28 Ιουλίου είναι η μέρα του τελικού με τους master του είδους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη!

Το θέαμα σίγουρα θα αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Οι φιγούρες στο νερό και η πολύ θετική ενέργεια και διάθεση, θα κάνει ακόμα και τους λιγότερο αθλητικούς να το λατρέψουν. 

Πάρτε μια μικρή γεύση από το αντίστοιχο περσινό event…

 

Και αν θέλετε οι διακοπές να συνεχιστούν και μετά το σαββατοκύριακο, το The Margi, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, θα αποτελέσει το τέλειο κατάλυμα. Βουτήξτε στην πισίνα του ή απολαύστε τις βουτιές σας στις κοντινές παραλίες και νιώστε το καλοκαίρι εντός πόλης.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

 

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή