Travel Secrets

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού: Κυριακή στα λευκά, σε όλο τον κόσμο

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού: Κυριακή στα λευκά, σε όλο τον κόσμο

Μια ιδιαίτερη αφορμή για να θαυμάσουμε τα λευκά τοπία της Ελληνικής φύσης μας δίνεται αυτή την Κυριακή, χάρη στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Θα φτιάξουμε χιονάνθρωπο ή θα κάνουμε σκι; Θα περάσουμε τη μέρα μας πάνω στη σανίδα του snowboard ή θα αρχίσουμε τη μάχη με τις χιονόμπαλες;

Όποια κι αν είναι η δική σας επιθυμία για τις 20 Ιανουαρίου, στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, Βόρεια και Νότια, οργανωμένα ή μικρότερα, με μία ή και περισσότερες πίστες, ντυθείτε ζεστά και περάστε τη μέρα σας στη φύση.

Επιλογές; Πολλές! Τις συνδυάζουμε όμως και με τις ιδανικότερες λύσεις διαμονής και περνάμε ένα Σαββατοκύριακο ντυμένο στα λευκά, που σίγουρα διαφέρει απ' όλα όσα έχουμε περάσει φέτος.

Σημειώνουμε:

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας: Σε απόσταση λιγότερης των δύο ωρών από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το χιονισμένο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας. Πατήστε εδώ για όλες τις λεπτομέρειες και συνδυάστε την επιλογή σας με διαμονή στο πολυτελές Πλειάδων Γη, στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου: Βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα (μόλις 175χλμ) και αποτελεί μια ιδανική αφορμή εξόρμησης στην ορεινή φύση. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες, και ενημερωθείτε σήμερα κιόλας για τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη.

Χιονοδρομικό Κέντρο Ανήλιου: Το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, είναι μια ιδανική εκδρομή για όσους αποφασίσουν να περάσουν ένα χαλαρωτικό long weekend στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. Διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ ή snowboarders αλλά και απεριόριστες δυνατότητες για παιχνίδια στο χιόνι! Όσο για το τέλος της ημέρας, τι καλύτερο από την επιστροφή στα γραφικά Ζαγοροχώρια (περίπου 1,5 ώρα από το χιονοδρομικό) και την απόλυτη χαλάρωση στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Ηotel & Spa;

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

επιστροφή