Travel Secrets

En Plo Astypalaia Cocktail & Wine Bar: Το πιο ατμοσφαιρικό bar του Αιγαίου

En Plo Astypalaia Cocktail & Wine Bar: Το πιο ατμοσφαιρικό bar του Αιγαίου

Το πιο ατμοσφαιρικό bar της Αστυπάλαιας, αλλά και ολόκληρου του Αιγαίου, θα το βρείτε στο γραφικό λιμανάκι του Πέρα Γυαλού.

Το Εν Πλω Cocktail & Wine Bar αποτελεί ένα ειδυλλιακό στέκι, με δροσιστικά cocktails και εκλεκτά κρασιά. Εδώ, μπορείτε επίσης να απολαύσετε νόστιμο φαγητό, αλλά και λαχταριστά γλυκά, σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα, δίπλα στο κύμα.

Οι ωραίες μουσικές συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τo ονειρεμένο σκηνικό, ενώ η μαγευτική θέα στη Χώρα της Αστυπάλαιας και το επιβλητικό Κάστρο Querini μεταμορφώνουν το Εν Πλω στο πιο αγαπημένο σας bar στο νησί της πεταλούδας.

Για τη διαμονή σας στην Αστυπάλαια, επιλέξτε τις τρεις πολυτελείς Melograno Villas, που βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από την πανέμορφη Χώρα και προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική άποψη διαμονής στην κομψή “πεταλούδα του Αιγαίου”. Οι βίλες Verde, Bianca και Ble, προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων στους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν και επιπλέον υπηρεσίες on demand που σας εξασφαλίζουν την μοναδική εμπειρία διακοπών που αναζητάτε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή