Travel Secrets

Rafting στο Βοϊδομάτη

Rafting στο Βοϊδομάτη

Η Ήπειρος δε σταματά να μας ξαφνιάζει λεπτό, προσφέροντας ταυτόχρονα extreme στιγμές διασκέδασης στη φύση σε ένα τοπίο απόλυτης χαλάρωσης και ολοκληρωτικής ηρεμίας.

Χρόνο με τον χρόνο, το rafting στην Ελλάδα αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του νερού και λατρεύετε τις εξορμήσεις στη φύση, δεν έχετε παρά να βιώσετε κι εσείς την εμπειρία του rafting, αποκτώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία διάπλευσης μέσα σε διαρκώς εναλλασσόμενα, επιβλητικά τοπία αυθεντικής, ελληνικής φύσης.

Με τη βοήθεια της Alpine Zone, μπορείτε να επιλέξτε κάποια από τις συναρπαστικές διαδρομές με κλιμάκωση δυσκολίας ανάλογα με το επίπεδό σας, και έτσι να εξασφαλίσετε την εμπειρία που αναζητάτε είτε είστε αρχάριοι, είτε ακόμη και προχωρημένοι.

Αυτή τη φορά, επιλέγουμε για rafting το Βοϊδομάτη. Περνάμε από την καρδιά του Εθνικού Δριμού του Βίκου – Αώου, κάτω από το Πάπιγκο και την ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων που θεωρείτε must για λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, διασχίζουμε τον Άραχθο με το άγριο φαράγγι και τα ξακουστά γεφύρια της Ηπείρου, της Πλάκας και την Άρτας και φτάνουμε τελικά ως τα Τζουμέρκα.

Ο Βοϊδομάτης αποτελεί το πιο καθαρό ποτάμι της Ευρώπης, ενώ η διάρκεια της διαδρομής με rafting διαρκεί περίπου 1,30 ώρα.

Τον εξοπλισμό τον αναλαμβάνει εξολοκλήρου η Alpine Zone, ενώ οι ίδιοι είναι υπεύθυνη και για τη μεταφορά σας στο ποτάμι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε μαζί τους για τις περαιτέρω λεπτομέρειες.

(τηλ. 26510 23222, www.alpinezone.gr)

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή