Travel Secrets

Αφιέρωμα: Νυχτερινή ζωή στα Τρίκαλα

Αφιέρωμα: Νυχτερινή ζωή στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα είναι αναμφίβολα μια ολοζώντανη πόλη που ξέρει να διασκεδάζει! Από ατμοσφαιρικά bar με υπέροχη θέα, cozy café bars και μουσικές σκηνές, στα Τρίκαλα θα βρείτε πολλαπλές και ποιοτικές επιλογές διασκέδασης.

Πριν το επόμενό σας ταξίδι στην πανέμορφη θεσσαλική πόλη, διαβάστε τις προτάσεις μας με μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης που θα σας μυήσουν στη νυχτερινή ζωή των Τρικάλων!

Oltre Bar / Restaurant

Στο τελευταίο επίπεδο του καλύτερου boutique ξενοδοχείου των Τρικάλων, Ananti City Resort, το Oltre Bar Restaurant θα σας χαρίσει αξέχαστες βραδιές με εκπληκτική θέα στη φωτισμένη πόλη και τον θεσσαλικό κάμπο. Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 40 cocktails και μεταφερθείτε στα σκηνικά ενός χολυγουντιανού film noir απολαμβάνοντας το εκλεπτυσμένο design και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Baccarat

Photo: Facebook

Καφέ, μπαρ και εστιατόριο, το Baccarat συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της θεσσαλικής πόλης. Προσφέρει light πιάτα, ευφάνταστα κοκτέιλ και καλή μουσική. Διεύθυνση: Στρατηγού Σαράφη & Χατζηπέτρου, τηλ. 6932 222641.

Cine Café

Photo: Facebook

Με θέα το φωταγωγημένο πέτρινο κτίριο του Μύλου Ματσόπουλου στην πόλη των Τρικάλων, το Cine Café αποτελεί μία από τις πιο secret γωνιές της πόλης για όσους θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν. Εδώ απολαµβάνουµε µεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ροφηµάτων αλλά και ιδιαίτερα cocktails, όλα υπό τους ήχους ψαγµένης µουσικής. Το καλοκαίρι τα τραπεζάκια έξω γίνονται ανάρπαστα! Μύλος Ματσόπουλου, Τηλ.: 6944 462233

Αέρινο music café-bar 

Photo: Facebook

Με θέα τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, το Αέρινο Music Café-Bar την ημέρα θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης με lounge ήχους για να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ το βράδυ θα συνοδεύσετε το ποτό σας με rock, jazz, blues και έντεχνα ακούσματα. Πολλές φορές, το Αέρινο υποδέχεται στη μουσική του σκηνή σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο.  Καλαμπάκα, Τηλ.: 6974816991

Sante

Photo: Facebook

Την καλύτερη μουσική των Τρικάλων θα την ακούσετε στο Sante, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Πάρτυ και events γίνονται πολύ συχνά, ενώ και τις καθημερινές το μαγαζί γεμίζει από κόσμο. Διεύθυνση: Βύρωνος & Ασκληπιού, τηλ. 24310-75313.

Για τη διαμονή σας στα Τρίκαλα, επιλέξτε το καλύτερο boutique ξενοδοχείο της πόλης, Ananti City Resort, με σύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, εστιατόριο και bar, καθώς και την καλύτερη θέα της πόλης. Από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Ananti από 204 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή