Travel Secrets

Η πιο σημαντική συναυλία που θα πάμε φέτος, είναι “Για το Γιάννη”

Η πιο σημαντική συναυλία που θα πάμε φέτος, είναι “Για το Γιάννη”

Η τραγική ιστορία του νεαρού Γιάννη έχει γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης παντού και δυστυχώς όχι επειδή είναι απλώς όμορφος, νέος και γεμάτος ζωή.

Ο Γιάννης είναι σερβιτόρος στο Γκάζι και την Τετάρτη στις 10 Οκτωβρίου είχε το ρεπό του. Πήρε το ποδήλατό του και αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στην περιοχή που τόσο αγαπά γύρω από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως.

Το τρένο όμως εκείνη τη στιγμή ερχόταν και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το κακό δεν άργησε να γίνει και έτσι όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί να σώσουν τα δύο του πόδια, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει και περιμένει να κλείσουν οι πληγές του. Παραμένει ψύχραιμος και ελπίζει απλώς να βρεθούν χρήματα για να μπορέσει να βάλει προσθετικά μέλη και να συνεχίσει τη ζωή του όσο πιο δυναμικά μπορεί.

Οι “Φίλοι του Γιάννη” είμαστε πλέον όλοι. Και μαζί με  τον Αθλητικό Σύλλογο «TΡΙΤΩΝ» του οποίου ο Γιάννης ήταν μέλος, δίνουμε το πιο αισιόδοξο και σημαντικό ραντεβού μαζί του στις 6 Νοεμβρίου στο Βοτανικό.

(Πάνος Μουζουράκης)

Μια μεγάλη συναυλία έχει ήδη διοργανωθεί για εκείνον. Μία συναυλία για τη ζωή, για την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη, για τις ανθρώπινες αξίες.

(Λευρέντης Μαχαιρίτσας)

Στις 6 Νοεμβρίου θα είμαστε όλοι στην Ιερά Οδό. Μαζί μας, θα είναι οι:

(Φοίβος Δεληβοριάς)

Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μιχάλης Κακέπης, Kάρμα, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,

(Θάνος Μικρούτσικος και Χρήστος Θηβαίος)

Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές 

(The Burger Project)

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ και όλο το ποσό θα πάει απευθείας στο Γιάννη.

Θα είμαστε εκεί. Θα χαρούμε να δούμε και εσένα.

(Αλκίνοος Ιωαννίδης)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Ticket House 
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) 
τηλ.: 210 3608 366 

Cartone 
Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι 

Ash in Art 
Hρακλέους 10 & Λαχούρη 1, N. Κόσμος 

Καφέ μπαρ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ 
Πλατεία Συντάγματος (ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα) 

Τaki Chan Tattoo 
Νέα Ερυθραία & Νέα Ιωνία 

Μusic Factory 
Φιλολάου 168 Παγκράτι 

Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες /ωρο: 
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή