Travel Secrets

Off Road weekend στα Τρίκαλα Κορινθίας

Off Road weekend στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ήρθε η ώρα να βιώσουμε την εμπειρία της εξερεύνησης και της απόλυτης περιπέτειας στην Ορεινή Κορινθία με έναν τρόπο που ποτέ ως τώρα δεν είχαμε φανταστεί.

Υπάρχει καλύτερος και πιο περιπετειώδης τρόπος για να ανακαλύψουμε τα φυσικά τοπία της Ορεινής Κορινθίας από τις off road διαδρομές με Jeep;

Σίγουρα όχι και αυτό μοιάζει να το ξέρει καλά η έμπειρη ομάδα “Jeeping” η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει να ολοκληρώνει την παραμονή μας στην όλο και πιο ανερχόμενη περιοχή των Τρικάλων με τον πιο active τρόπο.

Με τη βοήθεια έμπειρου ξεναγού - οδηγού  περνάμε μέσα από δασικούς δρόμους και διασχίζουμε έλατα, σπηλιές και λίμνες.

Η εκδρομή ξεκινά από τα Μέσα Τρίκαλα ωστόσο οι διαδρομές ποικίλουν ανάλογα με την περίοδο του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Βέβαια, αν έχετε ήδη κάποια δική σας, αγαπημένη διαδρομή μπορείτε να τη ζητήσετε από τον οδηγό και εκείνος θα σας κατευθύνει εκεί με τον ασφαλέστερο τρόπο. Άλλωστε, όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε, συνοδεύεται από αρκετές στάσεις για χαλάρωση, φωτογραφίες ή ακόμα και ολιγόλεπτη ξεκούραση.

Αν μάλιστα έχετε δικό σας Jeep, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μάλιστα να ζητήσετε να έχετε μαζί σας όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και πλοηγό ώστε η εκδρομή σας να είναι εξασφαλισμένα ασφαλής και να μην χαθείτε ούτε λεπτό.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://jeeping.trikala-korinthias.eu/

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή