Travel Secrets

Athens Xclusive Designers Week: Stylish ραντεβού με δυνατές συμμετοχές

Athens Xclusive Designers Week: Stylish ραντεβού με δυνατές συμμετοχές

Ο θεσμός της Athens Xclusive Designers Week, επιστρέφει και φέτος αποδεικνύοντας πως η Ελληνική μόδα μόνο κρίση δημιουργικότητας περνά. Δίνουμε ραντεβού 20-23 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Συγγρού.

Η φετινή, δωδέκατη διοργάνωση της Athens Xclusive Designers Week, κινείται και φέτος στα παγκόσμια πρότυπα των Εβδομάδων Μόδας και φιλοξενεί 24 Έλληνες φιλόδοξους, καταξιωμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

Μάκης Τσέλιος, Μιχάλης Ασλάνης, Miltos, Celebrity Skin, Ratt by Rita Attala, Rita Pateroni, Panos Apergis, Paris Valtadoros, Stelios Koudounaris  και Asel & Eleonora είναι μόνο ορισμένα από τα ονόματα που έχουμε ξεχωρίσει, ενώ στο event θα ξεχωρίσει και πάλι η αφιερωμένη στα νέα ταλέντα ημέρα. Κατά τη διάρκειά της, 14 νέοι σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό και να κερδίσουν σημαντικά βραβεία για τη σταδιοδρομία τους λαμβάνοντας μέρος στο θεσμό των New Designers Awards, μέσα από τον οποίο έχουν διαπρέψει αρκετοί νέοι σχεδιαστές. 

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή