Travel Secrets

Riva di Pisses: Ο απόλυτος προορισμός για αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στην Τζια

Riva di Pisses: Ο απόλυτος προορισμός για αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στην Τζια

Στην υπέροχη αμμουδερή παραλία Ποίσσες της Τζιας, το Riva di Pisses, που στα ιταλικά σημαίνει ακτή στις Ποίσσες,  το νέο restaurant-bar με αυθεντικές γεύσεις από την Ιταλία θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός στο κυκλαδίτικο νησί από το πρωί ως το βράδυ. Ένας Ιταλός σεφ και ένας Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ιταλία είναι η πιο επιτυχημένη συνταγή για να απολαύσετε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στο πανέμορφο νησί της Κέας!

Απολαύστε ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, πίτσες και γλυκά με άρωμα Ιταλίας, όλα φτιαγμένα στην κουζίνα του Riva di Pisses με τα πιο αγνά υλικά! Δοκιμάστε μια ποικιλία από γευστικές, αυθεντικές ιταλικές πίτσες, την πιο νόστιμη καρμπονάρα, αυθεντική σαλάτα καπρέζε, προτάσεις με προσούτο και πεπόνι, το πιο υπέροχο τιραμισού και τόσες άλλες δημοφιλείς ιταλικές γεύσεις που αγαπάτε!

Ανοιχτό από το πρωί ως το βράδυ, το Riva di Pisses προσφέρει επίσης καφέ, ποτό, κοκτέιλ και σνακ είτε στο χώρο του εστιατορίου, είτε στις άνετες χειροποίητες ξαπλώστρες στην παραλία με δερμάτινα στρώματα, για να απολαύσετε την θάλασσα και τον ήλιο. Highlight το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στο νησί!

Η ιδέα και η υλοποίηση ανήκει σε  Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ιταλία αρκετά χρόνια. Η αγάπη του για την Ελλάδα τον οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει στη χώρα και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί!

FB Page: Riva Di Pisses

Τηλέφωνο: 6951431566

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή