Travel Secrets

Library Brasserie: Απολαύστε υπέροχες γεύσεις στο all day spot του Poseidonion Grand Hotel

Library Brasserie: Απολαύστε υπέροχες γεύσεις στο all day spot του Poseidonion Grand Hotel

Η Library Brasserie, το μοναδικό all day spot του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, αποτελεί την ιδανική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης με θέα την πλατεία και τη θάλασσα από το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Η Library Brasserie προσφέρει δροσερούς καφέδες, φρέσκους χυμούς, λαχταριστές σαλάτες, ελαφριά γεύματα και σνακ, με την εξαιρετική ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα εστιατόρια του Poseidonion Grand Hotel. 

Στη Library Brasserie μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, να έχετε ένα ελαφρύ γεύμα μετά το μπάνιο σας παρέα με φίλους, να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα απογευματινό cocktail αλλά και να συνεχίσετε το βράδυ σας κάτω από τον υπέροχο Σπετσιώτικο ουρανό, πάντα με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού. 

Επισκεφθείτε τη Library Brasserie από το πρωί και απολαύστε μια ποικιλία καφέδων, φρέσκων φυσικών χυμών αλλά και υγιεινών επιλογών όπως smoothies με Aloe Vera και Smoothies με γιαούρτι και γάλα. Αν πεινάσετε, επιλέξτε ένα από τα νόστιμα σνακ του Ποσειδωνίου, όπως ένα Club Sandwich με φιλέτο κοτόπουλο, κασέρι, μπέικον, ομελέτα, ντομάτα, μαρούλι και μαγιονέζα ή ένα λαχταριστό Burger με μοσχαρίσιο κιμά Black Angus με μπέικον και κασέρι. Συνοδέψτε τη μπύρα σας με χταπόδι με σαλάτα μαυρομάτικα και ταραμοσαλάτα ή απολαύστε ένα πεντανόστιμο πεϊνιρλί με γραβιέρα Τραχειάς, άγρια ρόκα από το μποστάνι του Ποσειδωνίου και μπέικον.

Για μεσημεριανό ή ένα λαχταριστό βραδινό, επιλέξτε ένα από τα κυρίως πιάτα της Library Brasserie και συνοδέψτε το με την ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο και γραβιέρα. Μη χάσετε το Λαυράκι με κινόα «σαν γεμιστά» και βινεγκρέτ ντομάτας. Δοκιμάστε επίσης το χταπόδι με χυλοπίτες Τραχειάς, τσορίθο, ελιές και μυζήθρα και τη μοσχαρίσια ταλιάτα με άγρια ρόκα από το μποστάνι και γραβιέρα Τραχειάς. Ολοκληρώστε το πεντανόστιμο γεύμα σας με ένα λαχταριστό γλυκό, όπως είναι ο κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια ή η μους γιαούρτι με κρέμα από Σπετσιώτικα λεμόνια και sorbet φράουλας.

Από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου αποδράστε στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel. Απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Superior Garden View του Ποσειδωνίου με 672 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή