Travel Secrets

Το απόλυτο Cocktail Christmas Party στο Ananti City Resort

Το απόλυτο Cocktail Christmas Party στο Ananti City Resort

Ποιος είπε ότι cocktail απολαμβάνουμε μόνο το καλοκαίρι; Το Ananti City Resort στα Τρίκαλα και η Tresor Hotels and Resorts διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου από τις 22:00, το απόλυτο χριστουγεννιάτικο cocktail party με γεύσεις, αρώματα, ξεσηκωτική μουσική και πολύ χορό! Στο Oltre Bar Restaurant του υπέροχου ξενοδοχείου των Τρικάλων Ananti City Resort, ο υποψήφιος για τον παγκόσμιο διαγωνισμό cocktail Bacardi Legacy 2015 και δημιουργός του μοναδικού cocktail Bacardi Supernature, Αλέξανδρος Γκικόπουλος, θα ετοιμάσει για όλους τα πιο ευφάνταστα cocktail υπό τους ήχους του DJ Χρήστου Σαρακατσάνου.

Την ώρα του πάρτυ, διεκδικήστε ένα δείπνο 2 ατόμων βγάζοντας selfie με το Bacardi Supernature. Ανεβάστε τις φωτογραφίες στο Instagram, με hashtag #bacardisupernature & #tresorhotels και κερδίστε!

Το Bacardi Supernature είναι η νέα πρόταση σε cocktail που συνδυάζει τις εξωτικές, φίνες γεύσεις με τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Η καταπληκτική δημιουργία του Αλέξανδρου Γκικόπουλου είναι φτιαγμένη με Bacardi Superior Rum, χυμό από lime, λικέρ από πορτοκάλι και κρέμα καρύδας, ενώ στο χείλος του ποτηριού υπάρχει ένα μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι. Με έμπνευση το θρυλικό Mai Tai και την δροσιστική αποκάλυψη που πάντα προσφέρει μία Pina Colada, το Supernature ήρθε για να γίνει η νέα classic και διαχρονική επιλογή που θα είναι αρεστή σε όλους.

bacardi supernature

Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος είναι ένας bartender που ίσως να γνωρίσατε στο Pere Ubu, να σας σέρβιρε στο Apsendi ή να σας ξενύχτησε στα Balthazar, Bookali και Hide & Seek.

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή