Travel Secrets

Γεύσεις … πολλών αστέρων στo Voreina Gallery Suites

voreina gallery suites

Το μενού του εστιατορίου Σελήνη, που ανέδειξε την Σαντορίνη και τον Πύργο σε γαστρονομικό προορισμό από φέτος διατίθεται στις σουίτες του Voreina Gallery Suites!

 

Αν ανήκετε στους λάτρεις του καλού φαγητού και θεωρείτε τη γευσιγνωσία μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις αυτής της ζωής, τότε σίγουρα όχι μόνο γνωρίζετε το εστιατόριο Σελήνη στην Σαντορίνη αλλά το έχετε κατατάξει στα αγαπημένα σας. Αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις φαγητού στο νησί, το οποίο και ανέδειξε σε γαστρονομικό προορισμό και από το 2010 που «μετακόμισε» από την Καλντέρα στον Πύργο, συνδέθηκε άρρηκτα με το artistic ξενοδοχείο Voreina Gallery Suites.

 Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως η άρρηκτη σχέση του Σελήνη με το ξενοδοχείο Voreina Gallery Suites γίνεται από φέτος ακόμα πιο ισχυρή, με το μενού του να σερβίρεται αποκλειστικά για εσάς στην σουίτα σας! Απολαύστε λοιπόν ένα υπέροχο γεύμα με θέα το βαθύ μπλε του Αιγαίου στην ιδιωτική σας βεράντα και παραδοθείτε σε μοναδικές γεύσεις ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.  

Για την ενημέρωσή σας, το εστιατόριο του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Χατζηγιαννάκη με το ευρυματικό concept που θέλει τον κάτω όροφο να φιλοξενεί πιάτα ελληνικής κουζίνας και τον πάνω gourmet προτάσεις του chef Νίκου Μπούκη που γνωρίζει καλά να ανάγει την μαγειρική σε υψηλή τέχνη, διαθέτει και εξαιρετική λίστα ελληνικών κρασιών με έμφαση ιδίως στα Σαντορινιά. Στα must το «meze&wine menu» που συμπεριλαμβάνει πιάτα με τιμές από €4,5 έως €15.

info: Στις σουίτες του Voreina Gallery Suites σερβίρονται πιάτα από τον κατάλογο του κάτω ορόφου.

Καθημερινά (κάτω χώρος) 12.00 – 23.00, (πάνω χώρος) 19.00 – 23.30. Από (κάτω χώρος) €15/ άτομο, (πάνω χώρος) €30/ άτομο (Πύργος, τηλ. 22860 22249, www.selene.gr)

Από τη Νάντια Μασσαχού (press@tresorhotels.com)

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή