Travel Secrets

Φθινοπωρινή βόλτα στα Ζαγοροχώρια & το ατμοσφαιρικό Monopatia Resort

Φθινοπωρινή βόλτα στα Ζαγοροχώρια & το ατμοσφαιρικό Monopatia Resort

Το Μονοπάτια Mountain Resort & Restaurant, πολύ δικαίως θεωρείται ένα από τα ωραιότερα ορεινά boutique hotels της Ελλάδας. Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη Ηπείρου, στα Ζαγοροχώρια, προσφέρει υψηλού επιπέδου διαμονή μέσα σε ένα πραγματικά μαγικό φυσικό περιβάλλον. Εκεί θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στους καλαίσθητους χώρους του και στα άνετα διακοσμημένα σε φυσικούς γήινους τόνους δωμάτιά του. Στα plus και το ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Restaurant που στεγάζεται σε ένα διώροφο αναστηλωμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα, κόσμημα της ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής. Τα γνήσια προϊόντα που προσφέρει η περιοχή είναι η βάση και η πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες της κουζίνας. Στο μενού κυριαρχούν οι ελληνικές γεύσεις και η φαντασία και στο θολωτό παλιό κελάρι έχουν εξασφαλίσει τις ειδικές συνθήκες που απαιτούνται για τη σωστή συντήρηση των εκλεκτών κρασιών που θα τις συνοδεύσουν.

Με αφετηρία το Μονοπάτια Mountain Resort & Restaurant μπορείτε να επισκεφθείτε χώρους ιστορικού και λαογραφικού ενδιαφέροντος, να κάνετε πεζοπορίες σε συναρπαστικές διαδρομές μέσα στο δάσος, να επιδοθείτε σε σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Το ξενοδοχείο, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού, αναλαμβάνει να σας δικτυώσει  με ομάδες που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε rafting, monoraft, kayak, canyoning, hot dog, hydrospeed, river trekking στους ποταμούς Αώο, Βοϊδομάτη, Άραχθο, Βενέτικο και στον Καλαρύτικο. Μπορείτε επίσης να κάνετε trekking, ορειβασία, αναρρίχηση, mountain bike, ιππασία, τοξοβολία, atv (all terrain vehicle), διάσχιση φαραγγιού, jeeping και parapente.

Αν δεν είστε τύποι των extreme sports μπορείτε εναλλακτικά να πάτε να μαζέψετε άγρια μανιτάρια και τρούφες που τώρα το φθινόπωρο είναι η εποχή τους!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή