Travel Secrets

Η Σίφνος στο Top 10 του National Geographic

SIFNOS

«Κουκίδες στον ωκεανό που δύσκολα διακρίνονται στο χάρτη. Αν όμως βρεθείτε εκεί, θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μέρος στη γη»

 Αναρωτιέστε που αναφέρετε το παραπάνω σχόλιο; Η απάντηση είναι στην Σίφνο, όπου εμφανίζεται φέτος ένατη στο Top 10 των καλύτερων νησιών παγκοσμίως Συγκεκριμένα, στην πολυτελή έκδοση  “Journeys of a lifetime – 500 of the Word's Greatest Trips”, του διεθνούς περιοδικού National Geographic, η Σίφνος φιγουράρει στην κατηγορία «Νησιά κάτω από τον ήλιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως και το περιοδικό Forbes σε αφιέρωμά του στα must see της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνει τη Σίφνο στα πιο ήρεμα και chic νησιά.

Αριστοκρατική και ήσυχη, η Σίφνος, μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο "παιχνίδι" του τουρισμού και φαίνεται να προκαλεί όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη. Αν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τα μέρη με χαρακτήρα και την επιλέξετε, τότε για τη διαμονή σας το φιλόξενο Verina Suites στον Πλατυ Γιαλό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόδρασης. 

Μάθετε περισσότερα για το Verina Suites εδώ

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή