Travel Secrets

Βουτήξαμε στις πιο πολύχρωμες παραλίες της Ελλάδας

Βουτήξαμε στις πιο πολύχρωμες παραλίες της Ελλάδας

Cover photo: spathumpa

Εκεί που η άμμος δεν είναι χρυσαφένια, αλλά ροζ, κόκκινη, μαύρη και λευκή.

Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα

Το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα είναι από τις διασημότερες και πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες της Ελλάδας. Τα βαθιά, καταγάλανα νερά του σε συνδυασμό με τα απόκρημνα βράχια, συνθέτουν ένα δραματικό σκηνικό ασύλληπτης ομορφιάς. 

By @spathumpa

Κόκκινη Παραλία, Σαντορίνη

Όλη η ηφαιστειακή παλέτα της Σαντορίνης σε μία παραλία. Σκουρόχρωμα νερά, κοκκινόμαυροι βράχοι και κοκκινωπή άμμος συνθέτουν το σκηνικό της διασημότερης παραλίας του νησιού, που πρωταγωνιστεί σε διεθνείς λίστες με τις ομορφότερες χρωματιστές παραλίες του κόσμου.

 

Άσπρη παραλία, Σαντορίνη

Εδώ τα πάντα είναι λευκά! Από τα βότσαλα μέχρι και τον εντυπωσιακό ψηλό βράχο που δεσπόζει στο background. Ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσετε είναι με το βαρκάκι από το Ακρωτήρι ή την Κόκκινη παραλία.

Περίβολος, Σαντορίνη

Μαύρη άμμος, πεντακάθαρα νερά, διασκέδαση και έντονη ζωή, αλλά και χαλαρωτικές στιγμές, στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Σαντορίνης. Αποτελεί το πανέμορφο παραλιακό κομμάτι που ενώνει την Περίσσα με τον Άη Γιώργη και συνιστά την πιο ιδιαίτερη πρόταση της Σαντορίνης, για όσους επιθυμούν να δουν κάτι περισσότερο από την Καλντέρα και τα ηλιοβασιλέματα.

Ελαφονήσι, Χανιά

Στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού Χανίων, το Ελαφονήσι αποτελεί ένα θαύμα της φύσης και γοητεύει τους επισκέπτες με την ψιλή ροζ-λευκή άμμο και τα τυρκουάζ νερά της. Σε απόσταση 75 χλμ. από την πόλη των Χανίων, το Ελαφονήσι είναι ένα μικρό νησάκι 200 μέτρα από την παραλία, ενώ ανάμεσα σχηματίζεται μια ρηχή λιμνοθάλασσα.  

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή