Travel Secrets

Φαράγγι Πάντα Βρέχει: Οι εντυπωσιακοί "άγνωστοι" καταρράκτες της Ελλάδας

Φαράγγι Πάντα Βρέχει: Οι εντυπωσιακοί

Το φαράγγι Πάντα Βρέχει είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες περιοχές του νομού Ευρυτανίας.

Παγωμένα νερά από το απόκρημνο βουνό της Καλιακούδας, προτού καταλήξουν στον Κρικελιώτη ποταμό, βρίσκουν διέξοδο από πηγές στις κορυφές του φαραγγιού, με αποτέλεσμα να δημιουργούν όμορφους καταρράκτες. Λόγω του μεγάλου ύψους τους όμως, η ροή των καταρρακτών διασπάται με μεγάλη ακτίνα, και μικρές και μεγάλες σταγόνες σχηματίζουν μια συνεχή τεχνητή βροχή, κάνοντας το σκηνικό ειδυλλιακό.

Εκεί θαυμάζουμε το μεγαλείο της φύσης, κολυμπώντας στις μικρές λιμνούλες που σχηματίζονται από τους καταρράκτες, ή κάνοντας αναρρίχηση στους τριγύρω βράχους, που είναι ιδανικοί για τους λάτρεις του αθλήματος. 

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού είναι ιδανικά για μια απόδραση στη φύση της Ευρυτανίας με διαμονή στο πιο κουκλίστικο ξενοδοχείο της περιοχής, Anerada Inn Boutique Hotel. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας διαμονή 3 διανυκτερεύσεων με ημερήσια εκδρομή στο μοναδικό Φαράγγι Πάντα Βρέχει, από 290 ευρώ για 2 άτομα.

Η εκδρομή περιλαμβάνει τη μεταφορά σας από το Anerada στις 10.30 πμ για την εκδρομή σας στο Φαράγγι Πάντα Βρέχει, με έμπειρο οδηγό, 4Χ4 off road jeep, pick-nic, και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά. Θαυμάστε την ομορφιά της φύσης, εκεί οπού το νερό ποτέ δεν σταματά ...

Και το απόγευμα το Anerada σας περιμένει στον υπέροχο κήπο του, για να απολαύσετε ένα ποτήρι παγωμένο λευκό κρασί με φρούτα!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Ημερήσια εκδρομή στο Φαράγγι Πάντα Βρέχει
  • Όλους τους φόρους
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8981884 ή στο info@tresorhotels.com


Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή