Travel Secrets

4 last minute αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο

4 last minute αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο

Cover photo: Alexandra Argiri

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, οι κοντινοί προορισμοί μας προσκαλούν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα της πόλης και να νιώσουμε ότι δραπετεύουμε, έστω και για δύο ημέρες! 

Ναύπλιο

Γιατί να πάτε

Το Ναύπλιο δε χρειάζεται συστάσεις...Οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, η πανοραμική θέα από το Παλαμήδι, το Μπούρτζι λουσμένο με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, η υψηλή γαστρονομία σε ατμοσφαιρικά art στέκια και το αυθεντικό ιταλικό παγωτό κάνουν τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού αληθινά ειδυλλιακά.

Πού να μείνετε

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μια ανάσα από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, στο χωριό Πυργιώτικα, το βραβευμένο Hotel Perivoli μετατρέπεται στο ιδανικό ξενοδοχείο για την ιδανική mini καλοκαιρινή σας απόδραση στο Ναύπλιο, χαρίζοντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνουν πολυτέλεια, άνεση, σύγχρονες εγκαταστάσεις και value for money διαμονή σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Εδώ θα απολαύσετε το πρωινό σας με φόντο τους μυρωδάτους πορτοκαλεώνες, θα δροσιστείτε στην πισίνα ατενίζοντας τη θάλασσα του Αργολικού στο βάθος και θα ξυπνήσετε έχοντας στα πόδια σας την αργολική φύση. 

Σπέτσες

Γιατί να πάτε

Όμορφες, γραφικές και ρομαντικές, οι Σπέτσες αποτελούν ιδανικό προορισμό Σαββατοκύριακου για μια  εξόρμηση μακρυά από τον θόρυβο της πόλης και για δροσιστικές βουτιές στα καταγάλανα νερά των υπέροχων παραλιών της. Η βόλτα από την Ντάπια ως το Παλιό Λιμάνι, διασχίζοντας τα επιβλητικά καπετανόσπιτα και τα παραδοσιακά σπετσιώτικα ναυπηγεία, θα σας μείνει αξέχαστη.

Πού να μείνετε

Σε ένα διατηρητέο επιβλητικό κτίριο σπάνιας ομορφιάς, που θυμίζει τα πολυτελή grand hotels της Κυανής Ακτής, το Poseidonion Grand Hotel, στο λιμάνι της Ντάπιας, είναι το πιο εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών. Εδώ θα έρθετε για υψηλή γαστρονομία στο εστιατόριο On the Verandah, για κορυφαία διαμονή σε υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες και για υπηρεσίες Fitness υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με τη Holmes Place.

Νάξος

Γιατί να πάτε

Επιστρέφουμε στη αγαπημένη μας Νάξο, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο, για ατέλειωτους περιπάτους ως την Πορτάρα, shopping στη Χώρα, tour στην Απείρανθο, το Φιλώτι και την Ποταμιά, αλλά και μπάνιο στον Άγιο Προκόπιο, την Αγία Άννα, την Ψιλή Άμμο και τον Πάνορμο. 

Πού να μείνετε

Σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια του Αιγαίου, το Corona Borealis Ambience Suites αποτελεί ένα λευκό μικρόκοσμο φτιαγμένο από πέτρα, ξύλο, φαντασία και μέτρο, που βρίσκεται εκεί για να εκπληρώσει τα πιο υπέροχα καλοκαιρινά σας όνειρα στο νησί της Νάξου. Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το λιμάνι και 4 χλμ. από τη Χώρα, τo Corona Borealis Ambience Suites αποτελείται από επτά άνετες, λειτουργικές και αυτόνομες σουίτες.

Ελληνικό Αρκαδίας

Γιατί να πάτε

Το Ελληνικό είναι ένα χωριό πραγματικό στολίδι, στην καρδιά της Πελοποννήσου, ιδανικό για τους λάτρεις του βουνού και της φύσης. Το χωριό αποτελεί προστατευόμενο οικισμό ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, ενώ κάποια από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Πελοποννήσου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Βρίσκεται ανάμεσα στην Στεμνίτσα και την Καρύταινα και μυεί τους επισκέπτες του στην αυθεντική ομορφιά της Ορεινής Αρκαδίας.

Πού να μείνετε

Ένα κρυμμένο διαμάντι στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού του Ελληνικού Γορτυνίας, το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa είναι η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή άφιξη της Ορεινής Αρκαδίας που προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή σας, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου. 

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή