Travel Secrets

Τα Μετέωρα πρωταγωνιστούν σε άρθρο του CNN

Τα Μετέωρα πρωταγωνιστούν σε άρθρο του CNN

Με ένα άρθρο-ύμνο προβάλλει τα Μετέωρα το CNN, ένα από τα έγκριτα και αναγνωρίσιμα δίκτυα παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, το CNN δημοσίευσε πρόσφατα άρθρο του travel blogger Jarryd Salem, ο οποίος φιλοξενήθηκε στα Μετέωρα πριν από έναν χρόνο, από τη Visit Meteora. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, η πόλη της Καλαμπάκας φιλοξενεί τους επιβλητικούς βράχους, οι οποίοι υψώνονται δραματικά πάνω από τη θεσσαλική πεδιάδα, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έχει εμπνεύσει αμέτρητες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς σειράς “Game of Thrones”.

Με μια αναδρομή στην ιστορία τους, ο συντάκτης επισημαίνει ότι τα Μετέωρα είναι κάτι παραπάνω από μια οπτική πανδαισία, τονίζοντας ότι αποτελούν σημαντικό μέρος της ιστορίας της Ευρώπης, ενώ κάνει λόγο και για το σπήλαιο της Θεόπετρας, στο οποίο έχουν βρεθεί αποτυπώματα ανθρώπινων ποδιών 130.000 ετών.

Στη συνέχεια, ο συντάκτης του CNN αναφέρεται στην ιστορία του Μετεωρίτικου μοναχισμού, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι τα Μετέωρα είναι ιδανικός προορισμός για εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως είναι η πεζοπορία, η αναρρίχηση, η ποδηλασία βουνού και το rafting.

Τέλος, ο συντάκτης του CNN τονίζει ότι μπορεί να επισκεφθεί κανείς τα Μετέωρα όλες τις εποχές του χρόνου, ωστόσο ο χειμώνας ίσως είναι η καλύτερη εποχή, αν κάποιος θέλει να αποφύγει τους τουρίστες του καλοκαιριού.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή