Travel Secrets

5 ταξιδιωτικές εμπειρίες για να υποδεχθείτε την άνοιξη

5 ταξιδιωτικές εμπειρίες για να υποδεχθείτε την άνοιξη

Μύρισε άνοιξη και η διάθεση για ταξίδι απογειώνεται! Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε τις 5 ταξιδιωτικές εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να υποδεχθείτε την ομορφότερη εποχή του χρόνου στην ανθισμένη ελληνική φύση. Ετοιμάστε βαλίτσα και φύγαμε!

Rafting στα Ζαγοροχώρια

Το ξέρατε ότι ο Βοϊδομάτης θεωρείται ένας από τους καθαρότερους ποταμούς της Ευρώπης; Με σταθερή θερμοκρασία τους 4ο C χειμώνα-καλοκαίρι, τα γαλαζοπράσινα νερά του που κατεβαίνουν ορμητικά από τον Βίκο, είναι ιδανικά για extreme δραστηριότητες, όπως είναι το rafting. Κωπηλατώντας ανάμεσα στα τυρκουάζ νερά, ιδανικά και για αρχάριους, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, ενώ  η εντυπωσιακή βλάστηση και τα πανέμορφα αγριολούλουδα που στολίζουν τις όχθες του ποταμού, συμπληρώνουν μαγικά την εμπειρία. Κατά τη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα γεφύρια της Αρίστης και της Κλειδωνιάς, δύο από τα πιο εντυπωσιακά πέτρινα τοξωτά γεφύρια της Ηπείρου.

Ζήστε την εμπειρία του rafting στον Βοϊδομάτη εντελώς δωρεάν, κάνοντας κράτηση στο Zagori Suites, το πανέμορφο ξενοδοχείο στο γραφικό χωριό της Βίτσας για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις. Απολαύστε πολυτελή φιλοξενία, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και δωρεάν rafting, από 297 ευρώ (2 άτομα). Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Ποδηλατάδα στα Τρίκαλα

Η πανέμορφη θεσσαλική πόλη αποπνέει μια αύρα ευρωπαϊκή και είναι ιδανική για τις πρώτες σας ανοιξιάτικες εξορμήσεις. Μάλιστα, ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσει κανείς τα...στενά του Σακαφλιά, να θαυμάσει τα διατηρητέα του Βαρουσίου και νιώσει το ρομάντζο στις όχθες του Ληθαίου είναι το ποδήλατο. Οι ευθείες του κάμπου, οι ολοκαίνουργιοι ποδηλατόδρομοι και τα φιλικά προς τους ποδηλάτες μέτρα έχουν μετατρέψει τα Τρίκαλα σε top προορισμό για τους λάτρεις του πεταλιού στην Ελλάδα. 

Το κορυφαίο city boutique hotel των Τρικάλων, Ananti City Resort, συνδυάζει πολυτελή διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, με  πρωινό, spa, couples massage και ποδηλατάδα για δύο, από 339 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Hiking στα Μετέωρα

Τα Μετέωρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της Ελλάδας. Ένα εκπληκτικό σκηνικό από ογκώδεις βράχους που υψώνονται επιβλητικά 400 μέτρα πάνω από τον Θεσσαλικό κάμπο και μια μακρά ιστορία θρησκευτικής σημασίας λόγω των μοναστηριών που χτίστηκαν από ασκητές στις κορυφές αυτών των βράχων τον 15ο αιώνα, καθηλώνουν τον επισκέπτη. Μια μοναδική εμπειρία για να ανακαλύψετε την ομορφιά των Μετεώρων είναι η πεζοπορία, μέσα από μια ονειρεμένη διαδρομή που διασχίζει την καρδιά του καταπράσινου δάσους και φτάνει στο εγκαταλελειμμένο και αναστηλωμένο Μοναστήρι της Υπαπαντής. Από εκεί το μονοπάτι οδηγεί στην κορυφή των βράχων, μέχρι τα εντυπωσιακά μοναστήρια “Μεγάλο Μετέωρο” και “Βαρλαάμ”.

Το ξενοδοχείο Ananti City Resort σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία πεζοπορίας στα Μετέωρα και να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με μια αξέχαστη διαμονή γεμάτη πολυτέλεια σε ένα από τα καλύτερα city boutique hotels των Τρικάλων, από 299 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό, spa και πεζοπορία διάρκειας 5 ωρών. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

Road trip στην ανοιξιάτικη Μάνη

Μια από τις ομορφότερες διαδρομές όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της χώρας, βρίσκεται στη Μάνη. Με αφετηρία το γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα και το υπέροχο ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel, που μάλιστα φέτος διακρίθηκε ως το κορυφαίο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης, κάντε ένα αξέχαστο οδοιπορικό στην περιοχή και αντικρίστε εικόνες ελληνικής, αυθεντικής φυσικής ομορφιάς, οδηγώντας ως τον Πύργο του Διρού, την ιστορική Αρεόπολη, το παραθαλάσσιο Λιμένι και το γραφικό Γύθειο.

Συνδυάστε το ταξίδι σας στη Μάνη με την πολυτελή διαμονή του Κυρίμαι Hotel, απολαμβάνοντας 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, από 170 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ.  

Διαμονή με θέα την Καλντέρα

Η μαγική ενέργεια της Σαντορίνης και η θέα στην Καλντέρα από το παράθυρο του δωματίου σας είναι μια εμπειρία που πρέπει να βιώσετε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Η άνοιξη είναι η ιδανικότερη εποχή για value for money διαμονή σε ένα από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, για να έχετε το ηφαίστειο...στα πόδια σας και να απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι. Γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών υψηλών βράχων της Σαντορίνης, το Astra Suites στο Ημεροβίγλι σας προσκαλεί για την πιο ρομαντική εμπειρία της ζωής σας, αυτήν την άνοιξη, από 216 ευρώ/διανυκτέρευση με πλούσιο πρωινό και μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή