Travel Secrets

Το Ministry of Sound πάει… Άνδρο

ministry of sound

Το φετινό καλοκαίρι φέρνει απίθανα μουσικά νέα, με άρωμα Ελλάδας. Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποτελεί μια από τις στάσεις του Tour Ministry of Sound 2012.

Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μουσικό concept του κόσμου επιλέγει μεταξύ άλλων, την Κυκλαδίτισσα Άνδρο στις 28 Ιουλίου για μια δυνατή βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όποιον αποφασίσει να παρευρεθεί.

 Στο club Marabou, που έχει παράδοση στα live, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου πλήθος κόσμου θα συγκεντρωθεί για να διασκεδάσει με τους djs Jeff Phillips και AVSR στα deck.

 

INFO:

H Ministry of Sound είναι η ναυαρχίδα στην ψυχαγωγία της βρετανικής νεολαίας. Είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία του κόσμου σε ό,τι έχει να κάνει με μουσική ψυχαγωγία. Η βάση της είναι το νότιο Λονδίνο και καταλήγει όπου υπάρχει διασκέδαση, σ’ όλο τον πλανήτη. Η παρουσία της είναι κάθε χρόνο σε πάνω από 500 σημεία, σε 50 διαφορετικές χώρες και πάνω από 600.000 λάτρεις της διασκέδασης την επισκέπτονται για να ζήσουν τις μοναδικές μουσικές της παραστάσεις. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις ετησίως και τα συνολικά έσοδα είναι πάνω από το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Club Marabou Άγιος Πέτρος, Άνδρος, τηλ. 22820 71201

Περισσότερες πληροφορίες για το Tour Ministry of Sound 2012 στην Ελλάδα: www.ministryofsound.com/events/listings/europe

 

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή