Travel Secrets

8 αφορμές να επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια το φθινόπωρο

8 αφορμές να επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια το φθινόπωρο

Τα Ζαγοροχώρια προσφέρονται για μια μοναδική εμπειρία απόδρασης όλες τις εποχές του χρόνου. Το φθινόπωρο όμως είναι στα καλύτερά τους. Η φύση του Ζαγορίου «ντύνεται» στα «ζεστά» χρώματα της γης, το άρωμα της βρεγμένης φύσης από τα πρωτοβρόχια μας αναζωογονεί, τα πιο νόστιμα φρούτα του δάσους κάνουν την εμφάνισή τους στο τραπέζι μας, ενώ εμείς δε βλέπουμε την ώρα να νιώσουμε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή πλάι στο αναμμένο τζάκι. Κι αν όλα αυτά δεν σας έπεισαν ήδη, σας δίνουμε 8 ακόμη αφορμές για να επισκεφθείτε τα Ζαγοροχώρια το φθινόπωρο. 

1. Για να κάνετε rafting στον Βοϊδομάτη.

Photo: Zagori Suites

Η απόλυτη εμπειρία περιπέτειας, στο ομορφότερο και καθαρότερο ποτάμι της Ευρώπης. Δείτε το πακέτο του ξενοδοχείου Zagori Suites & απολαύστε δωρεάν rafting με κάθε διαμονή 3 διανυκτερεύσεων.

 

2. Για να ανακαλύψετε τη Δρακόλιμνη.

Μέσα από μια πεζοπορική διαδρομή 4,5 ωρών, ανάμεσα στη φύση και τα τρεχούμενα νερά, το θαύμα της Δρακόλιμνης αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια σας. 

 

3. Για να θαυμάσετε το φαράγγι του Βίκου.

Photo: Zagori Suites

Ανακαλύψτε το Grand Canyon της Ελλάδας, που έχει λάβει μια θέση στο βιβλίο Guinness ως το βαθύτερο φαράγγι με το μικρότερο άνοιγμα στον κόσμο. 

 

4. Για να φωτογραφηθείτε στα παραδοσιακά, πέτρινα τοξωτά γεφύρια.

Photo: Mikro Papigo 1700

Aποτελούν ένα μοναδικό δείγμα τοπικής αρχιτεκτονικής. Ανακαλύψτε και τα 60!

 

5. Για να κάνετε τη διαδρομή της περίφημης Σκάλας του Βραδέτου.

Η κατάβαση από το Βραδέτο προς το Καπέσοβο διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ η διαδρομή είναι πραγματικά ονειρική.

 

6. Για να φάτε παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες.

Δοκιμάστε την περίφημη πίτα της Κικίτσας στο χωριό Μονοδένδρι.

 

7. Για να απολαύσετε τους καρπούς της φύσης.

Γευτείτε άγρια βατόμουρα, μανιτάρια από το δάσος, χορταρικά και βότανα από την περιοχή. Γευτείτε την εμπειρία του slow food στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Μικρό Πάπιγκο 1700, Veranda 1700.

 

8. Για μαγευτικούς περιπάτους στα χωριά.

Από το ήσυχο Μικρό Πάπιγκο, ως την Αρίστη, τους Κήπους, τη Βίτσα και το Μονοδένδρι, τα χωριά του Ζαγορίου αξίζουν την επίσκεψή σας.

Το πολυβραβευμένο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa αποτελεί από μόνο του ένα ξενοδοχείο-εμπειρία στα Ζαγοροχώρια και σας προσκαλεί σε μαγευτικές αποδράσεις στη φύση της Ηπείρου. Τα 3ήμερα του φθινοπώρου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις από 200 ευρώ, με πρωινό και spa.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Ελεύθερη χρήση εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους


Οι πανέμορφες σουίτες και σαλέ του Zagori Suites στα Ζαγοροχώρια σας προσκαλούν να απολαύσετε την ηπειρώτικη φύση και σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία rafting στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά του Βοϊδομάτη, εντελώς δωρεάν! Κάντε την κράτησή σας για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις και απολαύστε την ξεχωριστή φιλοξενία του Zagori Suites, στο γραφικό χωριό της Βίτσας, από 387 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest   

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή