Travel Secrets

Κουνούπα-Κουτσομύτης: Η εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε στην Αστυπάλαια

Κουνούπα-Κουτσομύτης: Η εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε στην Αστυπάλαια

Δύο ακατοίκητα νησάκια μια ανάσα από την Αστυπάλαια μας χαρίζουν υπέροχες βουτιές στα πιο γαλαζοπράσινα νερά που έχουμε ονειρευτεί.

Η Κουνούπα και ο Κουτσομύτης είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε αν επισκεφθείτε την πεταλούδα του Αιγαίου.

Από το λιμάνι του Γιαλού ή από τη Μαλτεζάνα, πάρτε το καραβάκι προς τα πανέμορφα νησάκια και απολαύστε μια αξέχαστη ημερήσια εκδρομή σε ένα παραδεισένιο τοπίο στη μέση του Αιγαίου.

Το καραβάκι προσεγγίζει αρχικά το νησάκι του Κουτσομύτη, το οποίο χωρίζεται με ένα στενό πέρασμα από τη νησίδα Τηγάνι. Εδώ απολαμβάνουμε κολύμπι σε διάφανα νερά, σε ένα ονειρικό σκηνικό.

Στην Κουνούπα, μια λεπτή λωρίδα άμμου μας χαρίζει δύο παραλίες σε μία, συνθέτοντας πραγματικά μαγευτικές εικόνες, ενώ η θέα του ανοιχτού πελάγους και το απόμερο τοπίο θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρήκατε τον παράδεισό σας!

Για την πιο ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής στην Αστυπάλαια, επιλέξτε τις κομψές Melograno Villas, που βρίσκονται σε απόσταση 200 μ. από τη Χώρα. Οι βίλες Verde, Bianca και Ble, προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων στους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν και επιπλέον υπηρεσίες on demand που σας εξασφαλίζουν την μοναδική εμπειρία διακοπών που αναζητάτε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή