Travel Secrets

Santorini Wet Stories: Το πιο hot beach bar της Σαντορίνης στην παραλία του Περιβόλου

Santorini Wet Stories: Το πιο hot beach bar της Σαντορίνης στην παραλία του Περιβόλου

Photo: Santorini Wet Stories

Το πιο hot beach bar της Σαντορίνης βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία του Περιβόλου. Κοσμοπολίτικο και δημοφιλές, το Santorini Wet Stories έχει εξελιχτεί σε στέκι επωνύμων και κοσμικών. 

Κάθε καλοκαίρι υποδέχεται τα πιο καυτά ελληνικά συγκροτήματα και τους μεγαλύτερους DJs της house σκηνής. Οι έμπειροι bartenders του Wet Stories δημιουργούν τα καλύτερα κοκτέιλ του νησιού. Η κουζίνα του, με τη σειρά της, προσφέρει τα πιο funky πιάτα. 

Εκτός των άλλων, το Wet Stories παρέχει και μια σειρά δραστηριοτήτων για να περάσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας, ενώ διαθέτει επίσης χώρο για ρακέτες, beach volley και watersports.

Μια ανάσα από την παραλία του Περιβόλου, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Orabel Suites θα σας χαρίσει την πιο ρομαντική εμπειρία διαμονής στο νησί. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις, οι tailor made υπηρεσίες και η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, καθιστούν το Orabel Suites το ιδανικό σας καταφύγιο στη Σαντορίνη αλλά και το πιο πολυτελές σας ορμητήριο από το οποίο θα ανακαλύψετε τις ομορφιές της Σαντορίνης.

  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή