Travel Secrets

Βλυχάδα: Βουτιές σε σεληνιακό τοπίο

Βλυχάδα: Βουτιές σε σεληνιακό τοπίο

Μαύρη άμμος, ηφαιστειακή τέφρα και γεωλογικοί σχηματισμοί συνθέτουν το τρίπτυχο της Βλυχάδας, της πιο «σεληνιακής» παραλίας της Σαντορίνης.  Η εντυπωσιακή παραλία βρίσκεται νότια του κοσμοπολίτικου Περίβολου και αποτελεί έναν παρθένο παραλιακό προορισμό, ιδανικό για απομόνωση.  

Με φόντο ψηλά, ηφαιστειακά βράχια, σχηματισμένα στη διάρκεια των αιώνων από τη φύση, η απέραντη παραλία της Βλυχάδας εντυπωσιάζει με την απόκοσμη ομορφιά της.  Ο άνεμος, η αλμύρα, τα κύματα και η άμμος δημιουργούν αυτούς τους υπέροχους γεωλογικούς σχηματισμούς, που αλλάζουν συνεχώς και μοιάζουν λαξεμένοι από χέρι γλύπτη.

Στην αρχή της, η Βλυχάδα είναι οργανωμένη και διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες και ένα μπαράκι, ενώ για όσους επιθυμούν την απομόνωση, τη βρίσκουν αν περπατήσουν λίγα λεπτά από το κέντρο της παραλίας.

Μετά το μπάνιο σας, απολαύστε το γεύμα σας στα γραφικά ταβερνάκια, πάνω από το λιμανάκι της Βλυχάδας.

Για τη διαμονή σας στη Σαντορίνη και τον Περίβολο, επιλέξτε το ολοκαίνουργιο boutique ξενοδοχείο Orabel Suites. Χτισμένο στο πιο κομψό σημείο του Περιβόλου, σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, το Orabel Suites αποτελεί ένα πανέμορφο Adults Only, art boutique hotel, που θα σας μυήσει στη ρομαντική ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει τη δυνατότητα για αυθεντικές δραστηριότητες στο νησί, όπως βόλτες με αερόστατο, κρουαζιέρες και περιπάτους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή