Travel Secrets

Το "πιο ρομαντικό ξενοδοχείο", μέλος της Trésor Hotels & Resorts

Το

Η Trésor Hotels & Resorts, η πρώτη αλυσίδα ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων της Ελλάδας, έχει ακόμη έναν λόγο να νιώθει περήφανη που συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM του Λονδίνου.

Μετά την ανακήρυξη του Astra Suites στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου από τους χρήστες της Trip Advisor, μια ακόμη σπουδαία διάκριση έρχεται για ένα από τα ξενοδοχεία – μέλη της “οικογένειάς” της.

Το Astra Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, διακρίθηκε ως το “πιο ρομαντικό ξενοδοχείο” από το Conde Nast Johansen σε ειδική εκδήλωση για τα Europe & Mediterranean Awards of Excellence 2012, μέσα στην World Travel Market του Λονδίνου.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει το Conde Nast Johansen “Ψηλά, στην άκρη του βράχου, σε προνομιακή θέση για τα απολαύσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, το Astra Suites έχει θέα ολόκληρη την καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα ή το μπαλκόνι σας είτε παίρνετε το δείπνο σας στο εκλεπτυσμένο εστιατόριο, οι καταπληκτικές εικόνες δε σταματούν ποτέ”,

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή