Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts στην WTM London

Η Trésor Hotels & Resorts στην WTM London

Η World Travel Market, η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως, από σήμερα και ως τις 8 Νοεμβρίου άνοιξε για μια ακόμη χρονιά τις δραστήριες πύλες της με σκοπό να φέρει σε επαφή περισσότερα από 50.000 στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εκπροσώπους κυβερνήσεων αλλά και οργανισμών.

Στόχος της, για άλλη μια χρονιά να αποτελέσει την αφετηρία για την υλοποίηση της τουριστικής στρατηγικής κάθε χώρας, ενώ συγκεκριμένα για την Ελλάδα ο σκοπός δεν είναι άλλος από την ενίσχυση και προώθηση της φετινής καμπάνιας της χώρας μας με κεντρικό θέμα “Ελλάδα, επιστροφή στις κλασικές αξίες”.

Η Trésor Hotels & Resorts, ως μία από τις πιο δυναμικές αφίξεις της χρονιάς στον χώρο του τουρισμού, αλλά και επιθυμώντας να ενισχύσει με τον πλέον επαγγελματικό και ενδεδειγμένο τρόπο την “επιστροφή στις κλασικές αξίες”, δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση με δικό της corner, μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ, του οποίου σαφώς και τυγχάνει πλήρους αναγνώρισης και υποστήριξης.

Η Trésor Hotels & Resorts, αποτελεί την πρώτη αλυσίδα, ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Στην “οικογένειά” της έχει εντεταγμένα ήδη περισσότερα από 20 ξενοδοχεία-θησαυρούς και ο στόχος της πάντα παραμένει η ανάδειξη τόσο του καταλύματος όσο και του προορισμού.

“STAY AUTHENTIC” και στο Λονδίνο

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή