Travel Secrets

Μύλος των Ξωτικών: Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στα Τρίκαλα!

Μύλος των Ξωτικών: Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στα Τρίκαλα!

Σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό, στην πόλη των Τρικάλων και στον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», ζωντανεύει και φέτος η μαγεία των Χριστουγέννων για 5η συνεχή χρονιά! Λίγο πριν ανοίξει ο παραμυθένιος Μύλος των Ξωτικών ανοίξει τις πύλες του για φέτος, σας παρουσιάζουμε τις απίθανες δράσεις του και τα μοναδικά του εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, που μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν!

Ο αλευρόμυλος των Ξωτικών

Το κεντρικό κτήριο με τη μεγάλη κατακόκκινη κορδέλα, φέτος ζωντανεύει από μια μεγάλη και απίθανα σκανδαλιάρικη παρέα. Μέσα σε ένα σκηνικό παραμυθιού, γεμάτο από απίθανες γεύσεις μπισκότων, σοκολάτας και λαχταριστών εδεσμάτων, οι «Αλευροποντικούληδες» Φουρναραίοι παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη μυστική συνταγή τους σε όλα τα παιδιά.

Το Δεντρο-Ταχυδρομείο της «Όλυμπος»

Ο μεγάλος γερο-πλάτανος των ξωτικών φέτος θα αποτελέσει την αφετηρία αμέτρητων ευχών και επιθυμιών. Τα γράμματα των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών θα ταξιδέψουν από το μοναδικό δενδρόσπιτο του Μύλου. Εκεί, ανάμεσα στα κλαδιά θα συναντήσουν το παραμυθένιο ταχυδρομείο, θα ανέβουν μικροί και μεγάλοι για να στείλουν με μαγικό τρόπο τα γράμματα τους στον Άη-Βασίλη που βρίσκεται στην άλλη άκρη του ποταμού, στο νησάκι του…

Ο Αχυρένιος Λαβύρινθος

Ακόμη μια μοναδική έκπληξη επιφυλάσσει Ο Μύλος των Ξωτικών φέτος για τους  μικρούς και μεγάλους του φίλους. Ο Αχυρένιος Λαβύρινθος σας περιμένει στο νησάκι του δεντροταχυδρομείου για μια μοναδική και περιπετειώδη εμπειρία. Περισσότερα …από κοντά!

Το σπίτι του Άη-Βασίλη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγαπημένος μας Άη-Βασίλης επιλέγει το πιο ονειρεμένο σημείο του πάρκου για να δημιουργήσει το σπίτι του και να ανοίξει τη μεγάλη, ζεστή αγκαλιά του, στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μικροί και μεγάλοι περνάνε μέσα από μαγικά δασάκια, παραμυθένια σοκάκια, πάνω από το ποτάμι και από γέφυρες, μέχρι να βρεθούν σε ένα πραγματικό νησί. Τα γράμματα των φίλων του πετάνε και φτάνουν στο σπιτάκι του όπου τα ξωτικά, οι πιστοί βοηθοί του, υποδέχονται με ευγένεια όλους όσους ταξίδεψαν από κάθε γωνιά του κόσμου για να συναντήσουν τον οικοδεσπότη του Χριστουγεννιάτικου Μύλου.

PLAYMOBIL Magic

Τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, τα PLAYMOBIL, επισκέπτονται τον «Μύλο των Ξωτικών», και προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους, σε ένα υπέροχο ταξίδι στα πιο αγαπημένα παιδικά όνειρα. Αυτά τα Χριστούγεννα μεταμορφωθείτε σε Ιππότες και Πριγκίπισσες στο Κάστρο των Ιπποτών παρέα με τον τεράστιο κόκκινο Δράκο. Μαζί με τους φίλους σας, σαλπάρετε για τον κόσμο της φαντασίας και της Χριστουγεννιάτικης περιπέτειας με το εκπληκτικό καράβι PLAYMOBIL, ενώ ο Άη-Βασίλης PLAYMOBIL με το μαγικό του έλκηθρο σας περιμένει!

Το Εργαστήρι Αναρρίχησης

Το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι των επισκεπτών του Μύλου συνεχίζεται στην πίστα αναρρίχησης του ΣΟΧΤ, όπου θα πάρετε μια γεύση από τον τρόπο που φροντίζουν την φυσική τους κατάσταση τα ξωτικά μας! Mε την βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου Ορειβασίας και Χ

ιονοδρομίας Τρικάλων θα «σκαρφαλώσετε» με ασφάλεια στους φημισμένους βράχους των Μετεώρων, θα αγγίξετε τις κορυφές του Κόζιακα και θα «ανακαλύψετε» την ομορφιά στις πλαγιές της Τριγγίας.

Το Μουσείο Μανιταριών

Η φύση έχει «γεννήσει» ένα προϊόν που στο πέρασμα του χρόνου έχει εμπνεύσει από μικρούς και μεγάλους παραμυθάδες και ζωγράφους,  μέχρι γνωστούς σεφ και γευσιγνώστες. Το μανιτάρι αποτελεί σίγουρα ένα δώρο της φύσης στους ανθρώπους αλλά έχει ακόμη πολλά άγνωστα μυστικά! Ζωντανά πολύχρωμα και σπάνια μανιτάρια αλλά και όλες οι πληροφορίες για αυτά, μόνο στο μουσείο μανιταριών του Μύλου!

Ζωγραφική Προσώπου

Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του Μύλου είναι και φέτος το σπίτι της Ζωγραφικής Προσώπου… με χρώματα, πινέλα και όλες τις χριστουγεννιάτικες εμπνεύσεις. Με τη μαγική αστερόσκονη και οικολογικά χρώματα, τα ξωτικά υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα προσωπάκια όλων των επισκεπτών του Μύλου.

Για τη διαμονή σας στα Τρίκαλα, επιλέξτε το ξενοδοχείο Ananti City Resort, μια ανάσα από τον Μύλο των Ξωτικών! Χτισμένο στις παρυφές της πόλης, το Ananti City Resort προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων και πολυτελείς εγκαταστάσεις όπως spa, εστιατόριο και bar. Από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με 216 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό και χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή