Travel Secrets

Λίνδος: Η όμορφη Κυκλαδίτισσα της Ρόδου

Λίνδος: Η όμορφη Κυκλαδίτισσα της Ρόδου

Εικόνες Κυκλάδων στα Δωδεκάνησα. Το πανέμορφο νησί της Ρόδου σας προσφέρει εμπειρίες αναρίθμητες, ιδανικές ακόμη και για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε τη γοητεία των Δωδεκανήσων με τη λιτή ομορφιά των Κυκλαδων. Η πανέμορφη Λίνδος θα σας φέρει σίγουρα στο νου εικόνες Κυκλάδων, με το λευκό και το γαλάζιο να πρωταγωνιστούν.

Το ότι η λιλιπούτεια «Κυκλαδίτισσα» θα αποτελέσει τμήμα των διακοπών σας ή ακόμη και βάση σας είναι σίγουρο, γι’ αυτό προετοιμαστείτε να  παραδοθείτε στις ομορφιές της. Θα τη συναντήσετε περίπου 50 χλμ από την Πόλη της Ρόδου, αμφιθεατρικά χτισμένη στην πλαγιά ενός βράχου με την αρχοντική ακρόπολη στο ψηλότερο σημείο της, να σας παρασύρει και να σας κάνει να ξεχάσετε ότι είστε στα Δωδεκάνησα.  Αφήστε το αυτοκίνητό σας στο κεντρικό παρκινγκ και προτιμήστε να εξερευνήσετε τα δαιδαλώδη σοκάκια με τα πόδια ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία με το μεγάλο πεύκο.

Θαυμάστε τα καπετανόσπιτα και  τις βοτσαλωτές αυλές, αφεθείτε στην γαλήνη του λευκού, ανηφορήστε στην Ακρόπολη, απολαύστε τις βουτιές σας στην κεντρική παραλία, περιηγηθείτε στα όμορφα τουριστικά μαγαζάκια του κέντρου και βάλτε για πάντα μες στην καρδιά σας την «μικρή» της Ρόδου που έχει «γεννηθεί» για να ξεχωρίζει!

Tip: Ακόμη κι αν σας φαίνεται τουριστικό, μην διστάσετε να πάρετε τα γαϊδουράκια (διαθέσιμα από το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα) που θα βρείτε στην κεντρική πλατεία της Λίνδου και που θα σας οδηγήσουν στην Ακρόπολη προσφέροντάς σας την πιο παραδοσιακή σας βόλτα! 

Για τη διαμονή σας στη Λίνδο επιλέξτε το Melenos Lindos Luxury Suites

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή