Travel Secrets

Ανακαλύψτε τη Μάνη κάνοντας ιππασία, πεζοπορία και καγιάκ!

Ανακαλύψτε τη Μάνη κάνοντας ιππασία, πεζοπορία και καγιάκ!

Photo by www.exploremessinia.com

Εκτός από τις αναρίθμητες παραλίες, τα μανιάτικα πυργόσπιτα και τα γραφικά χωριουδάκια που μπορείτε να εξερευνήσετε, η Μάνη σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την ιστορία της μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων στην περιοχή. Ταξιδέψτε ως τη Μάνη και αφήστε την να σας ψιθυρίσει όλα της τα μυστικά, κάνοντας ιππασία, πεζοπορία και καγιάκ.

Εξερευνήστε τη Μεσσηνιακή Μάνη μέσα από οργανωμένες περιηγήσεις και δραστηριότητες στη φύση της μέσα από την εταιρεία Explore Messinia. Ανακαλύψτε την παράκτια Μάνη, κωπηλατώντας στους πρόποδες του επιβλητικού Ταϋγέτου. Μέσα από τα θαλάσσια καγιάκ της εταιρεία Explore Messinia θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή την πλούσια σε εικόνες και αντιθέσεις δαντελωτή ακτογραμμή της Μεσσηνιακής Μάνης. Ανακαλύψτε ειδυλλιακές παραλίες φυτρωμένες ανάμεσα στα γραφικά παραλιακά ψαροχώρια της Μάνης και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Περπατήστε επίσης στην Έξω Μάνη με την Explore Messinia. Ξεκινώντας από την Καρδαμύλη, γνωρίστε τα πετρόχτιστα χωριουδάκια της Μεσσηνιακής Μάνης ή Έξω Μάνης, καθώς και τις έντονες εναλλαγές στο τοπίο της.

Επίσης, αν σας αρέσει η ιππασία, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων πριν τα σπήλαια Διρού θα βρείτε το κέντρο ελεύθερης ιππασίας «Τα άλογα της Μάνης», όπου μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας καβαλώντας ένα από τα 12 όμορφα και ήρεμα άλογα.

Ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα γευστικό δείπνο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Κυρίμαι, του εκπληκτικού Boutique θησαυρού που βρίσκεται στον Γερολιμένα Μάνης. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα δροσιστικό cocktail στο ολοκαίνουργιο Μώλος bar του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο Kyrimai Hotel δεν είναι ακόμη ένα boutique ξενοδοχείο στην περιοχή, αλλά ένας πλωτός, υδάτινος παράδεισος στη Μάνη. Από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, αποδράστε στο Γερολιμένα και το Kyrimai Hotel, απολαμβάνοντας δύο διανυκτερεύσεις στο Two Level Superior Double Room με 400 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή