Travel Secrets

Ανακαλύψτε τον οινικό πλούτο της Σαντορίνης

Ανακαλύψτε τον οινικό πλούτο της Σαντορίνης

Ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα, γραφικά σοκάκια, κατάλευκα υπόσκαφα με γαλάζιους τρούλους. Η Σαντορίνη φημίζεται σε όλον τον κόσμο για την απαράμιλλη ομορφιά της, ωστόσο παράλληλα αποτελεί ένας από τους σημαντικότερους οινικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, που γοητεύει τους λάτρεις του κρασιού. Κατά την επίσκεψή σας στη Σαντορίνη μην παραλείψετε να ζήσετε την απίθανη εμπειρία μιας ξενάγησης στον οινικό κόσμο του νησιού.

Photo credits: Santorini Wine Adventure Tours

Η εταιρεία Santorini Wine Adventure Tours σας ταξιδεύει στους παλιότερους αμπελώνες της Ευρώπης. Ανακαλύψτε τα πιο ξεχωριστά οινοποιεία και τα παραδοσιακά κελάρια της Σαντορίνης μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας. Δοκιμάστε τα κρασιά από τους αρχαιότερους αμπελώνες στην Ευρώπη, παρακολουθήστε μαθήματα μαγειρικής και εξερευνήστε αρχαίους πολιτισμούς στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου. Η Santorini Wine Adventure Tours ειδικεύεται στις ξεναγήσεις, προσφέροντας ακόμα και ιδιωτικές περιηγήσεις για να εξερευνήσετε τον οινικό πολιτισμό του νησιού.

Ζήστε μία από τις πολλές εμπειρίες που σας προσφέρει η Santorini Wine Adventure Tours, που κέρδισε μια θέση στο tripadvisor Traveller’s Choice 2015. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ξενάγηση στα κρασιά της Σαντορίνης, μαθήματα μαγειρικής και wine-tasting ή μια 5ωρη ιδιωτική ξενάγηση στη Σαντορίνη από 75 ευρώ.

Για τη διαμονή σας στη Σαντορίνη επιλέξτε ανάμεσα στο Astra Suites, ένα από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη και το Voreina Gallery Suites, τον boutique θησαυρό στο χωριό Πύργος.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή