Travel Secrets

Μαγικό Πάσχα στη Σαντορίνη

Μαγικό Πάσχα στη Σαντορίνη

Μια και μόνο φωτογραφία της αρκεί για να την ερωτευτείς. Μια επίσκεψη φτάνει για να σε αιχμαλωτίσει για πάντα. Η Σαντορίνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου, σου δίνει πάντα λόγους για να την επισκεφθείς ξανά και ξανά όλες τις εποχές του χρόνου. Αν μάλιστα ζήσεις την κατανυκτική της ατμόσφαιρα την περίοδο του Πάσχα, θα διαπιστώσεις ότι αυτό το μαγευτικό νησί είναι πολλά περισσότερα από αξέχαστα ηλιοβασιλέματα στην Οία και μπάνια στις σεληνιακές της παραλίες.

Την περίοδο του Πάσχα, πρωταγωνιστής είναι το χωριό Πύργος, καθώς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής εκεί λαμβάνει χώρα το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό έθιμο της Σαντορίνης, μία συναρπαστική εμπειρία που πρέπει να ζήσεις έστω και μία φορά στη ζωή σου. Η περιφορά του Επιταφίου υπό το φως χιλιάδων φλεγόμενων λυχναριών και οι ψαλμωδίες των μυροβόλων δημιουργούν μία απίστευτα κατανυκτική ατμόσφαιρα που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη σου.

Επίσης, ζήσε μια αξέχαστη Ανάσταση στον μοναστήρι του Προφήτη Ηλία χωρίς ρεύμα και βαρελότα για να θαυμάσεις από ψηλά το μαγευτικό θέαμα των πυροτεχνημάτων που κάνουν τη νύχτα μέρα στο νησί. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα μελιτίνια, το κατεξοχήν παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό του νησιού που φτιάχνονται από μυζήθρα, μέλι και ζάχαρη, να μαγευτείς από το ανοιξιάτικο τοπίο του νησιού και να μεθύσεις από το άρωμα που αναδύουν τα ανθισμένα λουλούδια. 

Αυτό το Πάσχα απολαύστε αξέχαστες διακοπές στη Σαντορίνη και το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Astra Suites. Από τις 9 έως τις 13 Απριλίου αποδράστε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου και απολαύστε διαμονή στο εκπληκτικό Astra Suites με 20% έκπτωση από 840 ευρώ τις 4 διανυκτερεύσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Πρωινό καθημερινά
  • Πρωινό την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακά προϊόντα Σαντορίνης
  • Μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
  • Ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σας
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας
  • Όλους τους φόρους

astra suites

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή