Travel Secrets

Γνωρίστε τη Ρόδο κάνοντας πετάλι!

Γνωρίστε τη Ρόδο κάνοντας πετάλι!

Κοινόχρηστα ποδήλατα στους δρόμους είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τους επισκέπτες της Ρόδου, οι οποίοι θα μπορούν να γνωρίσουν την όμορφη πόλη του νησιού κάνοντας πετάλι! Ο Δήμος Ρόδου δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού να κάνουν ποδηλατοβόλτα, χρησιμοποιώντας ένα από τα ποδήλατα που θα παίρνουν από την Πλατεία Ελευθερίας, τον πεζόδρομο Δημητρίου Θέμελη, την Πλατεία Σύμης, τον Άγιο Φραγκίσκο και την πλατεία Αγίου Νικολάου.

Με τη δράση αυτή η Ρόδος εντάσσεται στις πόλεις που πανευρωπαϊκά χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους προκειμένου να μειωθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα και ο χρόνος μετακίνησης τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ποδήλατο και να το επιστρέψουν σε οποιονδήποτε σταθμό. Η χρήση για τις πρώτες δύο ώρες είναι δωρεάν ενώ θα πρέπει να έχει επιστραφεί το αργότερο εντός 24 ωρών από την παραλαβή του. 

Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά την πανέμορφη Ρόδο και να ζήσετε την εμπειρία της ποδηλατοβόλτας μέσα στην γραφική πόλη του νησιού, επιλέξτε το Avalon Boutique Hotel, το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του παλαιότερου κατοικημένου μεσαιωνικού οικισμού της Ευρώπης.

avalon

Το Avalon, το boutique ξενοδοχείο που θυμίζει περισσότερο υπερπολυτελές σπίτι παραδίδει μαθήματα αισθητικής και φιλοξενίας. Επιλέξτε ανάμεσα στις 6 σουίτες του ξενοδοχείου για μια διαμονή απαράμιλλης αισθητικής

Αν επιθυμείτε να μείνετε στην "Κυκλαδίτισσα" της Ρόδου, τη Λίνδο, επιλέξτε το Melenos Lindos Luxury Suites, το μοναδικό ξενοδοχείο που σε κάθε του γωνιά έχει και μια προσωπική ιστορία να διηγηθεί.

Στο ξενοδοχείο πρωταγωνιστεί η λινδιακή αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα, ενώ το παραδοσιακό design «παντρεύεται» με τη σύγχρονη αισθητική. Στις 12 σουίτες του ξενοδοχείου θα απολαύσετε όλες τις μοντέρνες ανέσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τη μοναδική θέα στο Αιγαίο. 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή