Travel Secrets

Μια ασυνήθιστη Opera στο Pool Bar του Ananti City Resort

Μια ασυνήθιστη Opera στο Pool Bar του Ananti City Resort

Ο Ιούλιος μπήκε για τα καλά & όσοι παραμένουμε στις πόλεις, έχουμε την ευκαιρία, μέσα από υπέροχα καλοκαιρινά events, να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας & να χαρούμε το καλοκαίρι!

Τα ξενοδοχεία-μέλη μας, φροντίζουν για αυτό με special guests & events που διοργανώνουν σχεδόν, σε εβδομαδιαία βάση.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 4/7, στις 22:00,  σας περιμένουμε στο Ananti City Resort, το ξενοδοχείο-μέλος της αλυσίδας μας, που βρίσκεται στα πανέμορφα Τρίκαλα και σε συνεργασία με την Alive Art Performances παρουσιάζουν τους Opera Chaotique, για ένα μοναδικό Live Under The Stars!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, για τους Opera Chaotique.




Στα μεσα του 19ου αιώνα σε ένα σκοτεινό θέατρο στο κέντρο του Παρισιού,ο Tenorman έπαιζε το Φάντασμα της Όπερας και ο Voodoo Drummer κρουστά στην ορχήστρα. Η παράσταση κατέβηκε αμέσως.

Έτσι δημιούργησαν τους Opera Chaotique και παρουσιάζουν πια μια μοναδική μουσική παράσταση που συνδυάζει και αναμιγνύει διαφορετικά είδη μουσικής όπως Opera & Jazz , Pop & Cabaret, Rock & Musical και άλλα ,όλα μέσα από μια κωμική ιστορία,σε ένα Crossover Cabaret, με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

Βιογραφικό
Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman και τον Voodoo Drummer και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αθήνα, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Βρότσλαβ και σε διάφορες πόλεις της Πορτογαλίας, ενώ έχουν συνεργαστεί με τους Jolly Jumper (NR), Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger και Angela Brown (US).

Tον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε από την Hidden Track το ντεμπούτο τους album "Death of the Phantom of the Opera". Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη.

Πρόσφατα εμφανίστηκαν στο «theARTer Gallery» του Βερολίνου, σε μια παράσταση με κούκλες μεγάλων διαστάσεων και ιδιαίτερα σκηνικά, σε συνεργασία με την ομάδα Merlin Puppet Theatre.

Επίσης έχουν εμφανιστεί σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ όπως το ("THE SECRET GARDEN PARTY" in HUNTINGDON (UK) (με καλλιτέχνες όπως Regina Spektor, Django Django, Faithless etc.), & "ROCKWAVE FESTIVAL" στην Αθήνα (με Dead Can Dance, Monophonics, Lana Del Rey ) Sani Festival κτλ.
Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα & Χρήστο Κουτσογιάννη, οι οποίοι πλαισιώνονται συχνά από εκλεκτούς καλεσμένους.

Links: 

http://www.operachaotique.com/ 
http://www.facebook.com/operachaotique

See Trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=Jw0ZSIp3V6s&feature=plcp

Μέλη :
Tenorman : Vocals / Piano & Mystery
Voodoo Drummer : Drums & Tricks
guests: 
Lito Messini : Soprano
Stavros P : Cello


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ (Tenorman)
είναι τραγουδιστής της όπερας,συνθέτης, ηθοποιός και πιανίστας που έχει τραγουδήσει με τις συμφωνικές ορχήστρες της Βουδαπέστης, Αθήνας, Βελιγραδίου, Βουκουρεστίου, Ερεβάν και τη Ρώμης, πλάι στους Cheryl Studer (US) και Valery Chernov (RU). Έχει εμφανιστεί και ηχογραφήσει στην Ελληνική Ραδιοφωνία-Τηλεόραση και στο Κρατικο Θέατρο. Ερμήνευσε διάσημους ρόλους (Κουρέα της Σεβίλλης) όπως και σε μιούζικαλ και οπερέτες ενω έχει συνθέσει μουσική για θέατρο ("Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στο Badminton Theatre κ.α.).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ (Voodoo Drummer)
είναι Jazz-blues drummer που έχει παίξει στη Νέα Ορλεάνη, Ρώμη, Βιέννη, Κωσταντινούπολη, Λεμεσσό και Αθήνα με τους Delores Scott, Angela Brown, Lucille Grace-Ridges, Randy McAllister, Kim Lenz, Heather Cornell, Shaye Cohn, Sarah Peterson, John Joyce, Chad Moore, Jodie Woodward, Meschiya Lake, Michael Dotson, Jim & Minnie Murphy (US), Bots (BE), Talis Slide, Flo Metzger (DE), Jolly Jumper & Big Moe (NR) και ηχογράφησε με τους Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger (US). Η έρευνα του πάνω στις ρίζες των drums τον οδήγησαν στο να παίξει με μουσικούς στη Havana (Cuba), Rio DeJaneiro (Brazil) & Porto Novo (Benin,West Africa).


"dark cabaret operistico"
(M.K.McKland - Radio Cultura, ARGENTINA)

"The Love Song is one of the greatest songs of our time"
(GOTHIC Magazine, DE)

Από: Βίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή