Travel Secrets

Οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τον Νοέμβριο

Οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τον Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προτείνει πολλές νέες εκδηλώσεις και δράσεις, από την κοσμολογία για παιδιά και την εισαγωγή στους προσωκρατικούς φιλόσοφους, μέχρι τις Παραβάσεις, μία νέα σειρά θεατρικών αναλογίων. 

Όλες αυτές οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται παράλληλα με θεσμοθετημένες, πλέον, σειρές συναυλιών. Στο πλαίσιο του Jazz Chronicles οι Human Touch μας ταξιδεύουν στον αυθορμητισμό της στιγμής, ενώ, λίγο αργότερα, η σειρά μουσικών αποδράσεων Music Escapades, παρουσιάζει στο κοινό τους ατμοσφαιρικούς Keep Shelly in Athens. 

Ο Νοέμβριος φέρνει και μια νέα ενότητα δραματοποιημένης αφήγησης, τις Παραβάσεις. Το πρώτο θεατρικό αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ, Κρατώ μιαν Αναφορά, παρουσιάζει αποσπάσματα από το έργο του Νίκου Καζαντζάκη Αναφορά στον Γκρέκο σε επιμέλεια Έφης Θεοδώρου. Επιπλέον, ξεκινά ένας κύκλος πέντε ομιλιών που μας εισάγει στην προσωκρατική φιλοσοφία, παρουσιάζοντάς μας στις δύο πρώτες συναντήσεις τον Αναξίμανδρο και τον Ηράκλειτο.

Όπως κάθε μήνα, υπαίθριες δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, καγιάκ, παιχνίδια για όλη την οικογένεια, συνεχίζονται και τον Νοέμβριο ενώ εμπλουτίζονται και με πολλές καινούργιες. Το ΚΠΙΣΝ μας προσκαλεί να χορέψουμε όλοι μαζί Swing στο Social Ballroom, να κάνουμε πικ νικ με τον Paul Klee και την παρέα του και να μάθουμε να γράφουμε κώδικα. Επίσης, μια σειρά εκδηλώσεων γύρω από το τρέξιμο μας συγχρονίζει με το ρυθμό της πόλης και μας προετοιμάζει για τον κλασικό Μαραθώνιο. Στο πλαίσιο, τέλος, του εκπαιδευτικού προγράμματος Playing with Protons του πειράματος CMS, στο CERN, τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν πειράματα με απλά υλικά σε δύο μαθήματα Κοσμολογίας. 

Και τον Νοέμβριο, όλες οι αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΚΠΙΣΝ έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο να συμμετέχουν καθημερινά στη διαμόρφωση της ταυτότητάς του.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα Νοεμβρίου πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή