Travel Secrets

Στο The Clumsies το 2ο networking event των Travel Bloggers Greece

Στο The Clumsies το 2ο networking event των Travel Bloggers Greece

Στο The Clumsies, το νέο hot spot της Αθήνας, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου οι Travel Bloggers Greece (TBG) για το δεύτερο networking event της χρονιάς, στο οποίο συμμετείχε και η Trésor Hotels & Resorts. Οι ταξιδιωτικοί Bloggers της Ελλάδας φιλοξενήθηκαν στο The Clumsies, το νέο υπέροχο bar της Πραξιτέλους, όπου γεύτηκαν ελληνικά κρασιά και φαγητά και απόλαυσαν μία ξεχωριστή ιδιωτική εμπειρία bartending στον ιδιωτικό χώρο του bar. Το wine and food tasting event  παρουσιάστηκε από τον συνιδιοκτήτη του The Clumsies, Νίκο Μπακούλη, ο οποίος μάλιστα μοιράστηκε με τους ταξιδιωτικούς Bloggers την αλάνθαστη συνταγή επιτυχίας για τα εκπληκτικά cocktails του The Clumsies.

To The Clumsies, στεγασμένο σε ένα παλιό νεοκλασικό του 1919 στην Πραξιτέλους, είναι το νέο hot spot της νυχτερινής Αθήνας. Αποτελεί all day bar αλλά το βράδυ οι τέσσερις χώροι του μετατρέπονται στο ιδανικό μέρος νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη. Στο σπίτι των The Clumsies υπάρχει το The Room, ένας ιδιωτικός χώρος με τζάκι, βιβλιοθήκη, μπιλιάρδο και βινύλια που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα, προσφέροντάς τους αποκλειστικά cocktails και προσωπικό και τελετουργικό service. Οι κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και η ανταπόκριση είναι άμεση.

Tο Travel Bloggers Greece είναι ένα επαγγελματικό δίκτυο για όσους δραστηριοποιούνται με το ταξιδιωτικό/τουριστικό Blogging στην Ελλάδα και βασική του αποστολή είναι η ανάπτυξη και εξέλιξη του blogging ως νέου μέσου επικοινωνίας και ενημέρωσης. Τα μέλη του TBG λειτουργούν σε ένα πλαίσιο δεοντολογίας και ποιοτικών κριτηρίων που εξασφαλίζουν υψηλά επαγγελματικά standards. Το TBG αποτελεί ένα κεντρικό φορέα διαχείρισης θεμάτων που απασχολούν τον τομέα του blogging, υποστήριξης σε επίπεδο προσέγγισης πολιτειακών και θεσμικών οργάνων καθώς και μια δεξαμενή ιδεών προκειμένου να αναδειχθεί περαιτέρω η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TBG επισκεφτείτε τη σελίδα του στο www.travelbloggersgreece.com

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή