Travel Secrets

H εκπομπή Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια & το Μικρό Πάπιγκο 1700: Μαγικές εικόνες

H εκπομπή Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια & το Μικρό Πάπιγκο 1700: Μαγικές εικόνες

Με ένα ξεχωριστό, φυσιολατρικό επεισόδιο στα Ζαγοροχώρια, που προβλήθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, συνέχισε τα ταξίδια του ο Ευτύχης Μπλέτσας και η εκπομπή Happy Traveller. Έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, η εκπομπή Happy Traveller με παρουσιαστή τον Ευτύχη Μπλέτσα, επισκέφθηκε τον ορεινό παράδεισο του Ζαγορίου και φιλοξενήθηκε στο πολύτιμο μέλος του δικτύου, Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa.

Σε αυτό το ιδιαίτερο επεισόδιο, ο Happy Traveller εξερευνά τα πανέμορφα χωριά του Ζαγορίου, κάνει rafting στον Βοϊδομάτη, περπατάει στο φαράγγι του Βίκου, ανεβαίνει ως το όρος Τύμφη, περνά από τις ιστορικές περιοχές της Πίνδου, πηγαίνει στο καταφύγιο της Αστράκας και φτάνει ως τη μαγευτική Δρακόλιμνη, χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς.

Όλα αυτά, με αφετηρία το «καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής», όπως τονίζει ο Ευτύχης Μπλέτσας για το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, που βρίσκεται στο πανέμορφο χωριό Μικρό Πάπιγκο. «Θεωρείται το καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής, πέτρινο με παραδοσιακή ζαγορίτικη αρχιτεκτονική και πολυτελέστατο με πανέμορφους χώρους, εξαίρετες υποδομές και εγκάρδιους οικοδεσπότες». Ο παρουσιαστής του Happy Traveller δεν παραλείπει επίσης να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο πλήρως οργανωμένο spa του ξενοδοχείου, με εσωτερική πισίνα που λειτουργεί όλο το χρόνο, καθώς και στις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις που δοκίμασε στο εστιατόριο Veranda 1700. Παράλληλα, ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεναγεί τους τηλεθεατές του Happy Traveller την εντυπωσιακή σουίτα στην οποία φιλοξενήθηκε, που διαθέτει μάλιστα Jacuzzi.

Απολαύστε παρακάτω το απίθανο επεισόδιο Happy Traveller γεμάτο ενέργεια, περιπέτεια, φύση και πανέμορφα τοπία!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή