Travel Secrets

Αυτή είναι η καλύτερη πολυτελής ιδιωτική βίλα στην Ελλάδα για το 2017

Αυτή είναι η καλύτερη πολυτελής ιδιωτική βίλα στην Ελλάδα για το 2017

Στο ήσυχο χωριό Κοντομαρί του Πλατανιά Χανίων, τρία εξαίσια αρχιτεκτονήματα συνδυάζουν μοναδικά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τις ομορφιές του χανιώτικου τοπίου και τη φημισμένη κρητική φιλοξενία, συνθέτοντας ένα καταφύγιο τριών ξεχωριστών boutique κατοικιών, που αποτελούν την καλύτερη πολυτελή ιδιωτική βίλα της Ελλάδας για τη φετινή χρονιά. 

Φέτος οι Conte Marino Villas, μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Χανιά, διακρίθηκαν με τον τίτλο Leading Luxury Private Villa 2017 στην Ελλάδα από τα World Travel Awards, τα βραβεία που αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Μάλιστα ο τίτλος αυτός έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την αντίστοιχη διάκριση του 2016, επισφραγίζοντας την κορυφαία ποιότητα και εμπειρία του συγκροτήματος.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της συνολικής εμπειρίας των Conte Marino Villas είναι ο αρχιτεκτονικός τους σχεδιασμός και η ιδιαίτερη σημασία που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια. Εδώ, η πέτρα, το ξύλο, το μάρμαρο και το μέταλλο, συνυπάρχουν αρμονικά με το γήινο στοιχείο και συνδυάζονται απόλυτα με τον περιβάλλοντα χώρο. Όλα τα υλικά, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά προέρχονται από επώνυμες εταιρείες και αποτελούν collection από designers items, ενώ η χρήση του γυαλιού προσδίδει μια αίσθηση διαφάνειας στο κάθε κτίριο, δίνοντας την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βλέπει τους εξωτερικούς χώρους σαν να μην υπάρχουν τοίχοι.

Οι τρεις βίλες, Orangia, Mandarina και Alivia, είναι διώροφες, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 άτομα. Όλες χαρακτηρίζονται από μοναδική αισθητική, αλλά η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα. Κοινός παράγοντας η πολυτέλεια, οι high end παροχές, τα επώνυμα design στοιχεία και το εξαιρετικό service. Μάλιστα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τη σύγχρονη ελληνική τέχνη στο αισθητικά ολοκληρωμένο περιβάλλον των βιλών, μέσα από έργα δημοφιλών Ελλήνων καλλιτεχνών που εκτίθενται. 

Περιβάλλονται από πετρόχτιστους τοίχους για να προστατεύουν την ιδιωτικότητα χωρίς όμως να στερούν την πανοραμική θέα στους κρητικούς λόφους, τα Λευκά Όρη και τους απέραντους πορτοκαλεώνες και ελαιώνες της περιοχής.

Οι Conte Marino Villas μπορούν να οργανώσουν για τον επισκέπτη περιηγήσεις και δραστηριότητες, γιορτές και εκδηλώσεις, αλλά και υπηρεσίες όπως φύλαξη παιδιών, μασάζ, μανικιούρ/πεντικιούρ, personal training, ενοικίαση αυτοκινήτου και άλλα. Ένα από τα βασικά οράματα της δημιουργίας των Conte Marino Villas είναι η προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και της κρητικής κουλτούρας και φιλοξενίας, μέσα από τα ήδη και έθιμα του νησιού.

Ζήστε την εμπειρία των Conte Marino Villas, κάνοντας την κράτησή σας από 371 ευρώ/διανυκτέρευση για 6 άτομα, με κρητικό πρωινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή