Travel Secrets

Elafos Spa Hotel: Αφορμή για ένα μαγευτικό τριήμερο στο Ελληνικό Αρκαδίας

Elafos Spa Hotel: Αφορμή για ένα μαγευτικό τριήμερο στο Ελληνικό Αρκαδίας

Tο Elafos Natural Boutique Hotel & Spa είναι η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή άφιξη της Ορεινής Αρκαδίας και η ιδανική αφορμή να ανακαλύψετε το Ελληνικό Γορτυνίας, το άγνωστο γοητευτικό χωριό που θα λατρέψετε. Χτισμένο από πέτρα και ξύλο σε υψόμετρο 700 μ. και απόλυτα εναρμονισμένο με το καταπράσινο τοπίο και την αρχιτεκτονική του πετρόχτιστου ορεινού χωριού, το Elafos Spa Hotel είναι ένα boutique ξενοδοχείο που υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου. Απολαύστε ονειρεμένη διαμονή από 140 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 210-8981884 ή στείλτε e-mail στο info@tresorhotels.com

Τα 7 ευρύχωρα πετρόχτιστα δωμάτια και σουίτες του Elafos Spa Hotel χαρίζουν την άνεση και τη ζεστασιά που επιθυμείτε από τη διαμονή σας, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να χαλαρώσετε πλάι στο αναμμένο τζάκι και να απολαύσετε έναν πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

Γευτείτε το πρωινό σας πλούσιο σε παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, απολαύστε έναν εκλεκτό espresso στην αυλή ή πιείτε ένα τσάι με μανταρίνι και τζίντζερ στο ξύλινο πατάρι συντροφιά με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ και δειπνήστε στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σας. Βυθιστείτε στο Jacuzzi και απολαύστε την αίσθηση χαλάρωσης που σας προσφέρει η σάουνα και το χαμάμ, στο πολυτελές spa του ξενοδοχείου. Το βράδυ, χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού ή με ένα κοκτέιλ στο μοντέρνο bar του Έλαφος.

Με ορμητήριο το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, το ταξίδι σας στην Ορεινή Αρκαδία, εκτός από χαλαρωτικό, μπορεί να γίνει και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, αν το επιθυμείτε. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής, κάντε rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Λούσιου, ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία και πέτρινα γεφύρια,  ποδηλατοβόλτα στο χωριό, σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου και ιππασία. Μη χάσετε επίσης τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, όπως είναι η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή