Travel Secrets

Ραντεβού ευεξίας & χαλάρωσης στο εκπληκτικό spa του Πλειάδων Γη στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ραντεβού ευεξίας & χαλάρωσης στο εκπληκτικό spa του Πλειάδων Γη στα Τρίκαλα Κορινθίας

Τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα είναι ιδανικά για μια αξέχαστη απόδραση ευεξίας στα Τρίκαλα Κορινθίας και το ξενοδοχείο που θα αποτελέσει το καταφύγιό σας στην περιοχή, Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Στο εκπληκτικό spa του ξενοδοχείου σας θα ανακαλύψετε την πιο ονειρική σας κρυψώνα.

Παρακάτω σας προτείνουμε μερικές μοναδικές θεραπείες που σας προσφέρει το spa του Πλειάδων Γη! Ανακαλύψτε τις και βουτήξτε σε μια όαση ευεξίας και χαλάρωσης στο spa του Πλειάδων Γη!

Terre & Mer

Συνδεθείτε με τη φύση και επιτρέψτε στο δέρμα και το σώμα σας αυτήν την περιποίηση αγνής ξεκούρασης. Αιθέρια έλαια και φύκια συνδυάζονται για τις ουσιαστικές ανάγκες της επιδερμίδας σας. Η απόλυτη "κούρα" ομορφιάς με την υπογραφή της Thalgo.

Massage Candles

Μια νέα πολυτελής θεραπεία με ζεστά κεριά για ενέργεια, σύσφιξη και χαλάρωση. Το δέρμα αναζωογονείται, γίνεται πιο απαλό και μαλακό σαν μετάξι.

Hot Stones

Ζεστές ηφαιστειακές πέτρες τοποθετούνται σε ενεργειακά σημεία του σώματος και προσδίδουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Σοκολατοθεραπεία

Η θεραπεία με βάση τη σοκολάτα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι ιδανική για αποβολή τοξινών, βαθύ καθαρισμό και θρέψη.

Hydra Moisture προσώπου

Θεραπεία για γρήγορη ενυδάτωση. Κατάλληλη για αφυδατωμένα πρόσωπα που χρειάζονται άμεση θρέψη. Το δέρμα αναζωογονείται, γίνεται πιο μαλακό και απαλό. Η θεραπεία αυτή επαναφέρει την ευεξία του δέρματος. 

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία απόδρασης για χαλάρωση και ξεκούραση στα Τρίκαλα Κορινθίας και το εκπληκτικό ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & SpaΑπό Κυριακή έως και Πέμπτη, απολαύστε δύο χαλαρωτικές διανυκτερεύσεις στη Junior Suite του Πλειάδων Γη με 360 ευρώ!

Η τιμή περιλαμβάνει:

• Δύο διανυκτερεύσεις
• Πρωινό σε μπουφέ
• Χρήση εγκαταστάσεων Spa Wellness Pliadon Gi (θερμαινόμενη πισινα, χαμαμ, σαουνα,γυμναστηριο)
• 2 μασάζ διάρκειας 50 λεπτών το κάθε ένα
• 2 γεύματα
• Τοπικό καλωσόρισμα στα δωμάτια
• Ελεύθερη χρήση ξύλων
• Late check out έως τις 14.00 (Κατόπιν διαθεσιμότητας)

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή