Travel Secrets

Once In Mykonos Luxury Resort: Η πολυαναμενόμενη άφιξη της Μυκόνου σηματοδοτεί μια νέα εποχή φιλοξενίας

Once In Mykonos Luxury Resort: Η πολυαναμενόμενη άφιξη της Μυκόνου σηματοδοτεί μια νέα εποχή φιλοξενίας

Η πιο συναρπαστική ξενοδοχειακή άφιξη στην κοσμοπολίτικη Μύκονο σάς προσκαλεί τον Μάιο του 2022 να γνωρίσετε μια μαγευτική ιστορία: την ιστορία του Once in Mykonos Luxury Resort, της ιστορικής βίλας από τα νοσταλγικά χρόνια που η Μύκονος εξελισσόταν ως η αγαπημένη περιπέτεια καλλιτεχνών, διανοουμένων και ανθρώπων με επιρροή από όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας το πεπρωμένο του κοσμοπολίτικου νησιού, η βίλα αυτή έχει τώρα μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο 59 δωματίων και σουιτών με ένα διακεκριμένο σπα, δύο εξαιρετικά εστιατόρια και έναν εντυπωσιακό χώρο εκδηλώσεων. Οι επισκέπτες στο Once in Mykonos Luxury Resort είναι όπως και τότε επίτιμοι καλεσμένοι και αγαπημένοι φίλοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην διάσημη παραλία του Ορνού.

Σε αυτή την σύγχρονη ιστορία, η αυθεντική φιλοξενία και η κληρονομιά του ξενοδοχείου μιλούν από μόνα τους. Ο προσεγμένος στην λεπτομέρεια σχεδιασμός ενσωματώνει την μυκονιάτικη αρχιτεκτονική και τα χαρακτηριστικά του τοπίου καθιστώντας το ξενοδοχείο έναν προορισμό από μόνο του. Πανέμορφα και μοντέρνα δωμάτια και σουίτες εμπνευσμένα από το κυκλαδίτικο στιλ προσφέρουν έναν χώρο απόλυτης ευδαιμονίας και καλοκαιρινής ηρεμίας. Χάρη στην κομψότητα που το διακρίνει, αγκαλιάζει με διακριτική πολυτέλεια το εστιατόριο μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας δίπλα στην πισίνα και μεταφέρει στην Μύκονο την αίγλη και την λαμπερή αισθητική του φημισμένου La Cantine du Faubourg στο Ντουμπάι, διάσημο για την παριζιάνικη κουζίνα και τους διακεκριμένους επισκέπτες του.

Η Trésor Hospitality, η κορυφαία εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα, ένωσε τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία της με τον Όμιλο Louis Hotels για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό pre-opening. Η Trésor Hospitality έχει αναλάβει όλη τη διαδικασία δημιουργίας του brand και την τοποθέτηση του στα διεθνή ταξιδιωτικά κανάλια, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει με τη διαχείριση όλων των ξενοδοχειακών λειτουργιών μέσω της 360 προσέγγισης σε συνεργασία με την Louis Hotels.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή