Travel Secrets

Η Vogue εκθειάζει το συναρπαστικό, νέο Bianco Drinks & Gastronomy

Η Vogue εκθειάζει το συναρπαστικό, νέο Bianco Drinks & Gastronomy

Η Vogue ταξίδεψε στην Μαγευτική Μήλο και εμπνεύστηκε από την απόκοσμη ομορφιά της για ένα τεύχος αφιερωμένο στα νέα ξεκινήματα, τόσο εντυπωσιακό όσο και η ώρα της ανατολής που αποθανατίστηκε στο εξώφυλλο της.

Σε αυτό το τεύχος που εκθειάζει το πιο ιδιαίτερο νησί των Κυκλάδων και τον ενθουσιασμό κάθε αρχής, το μαγευτικό εστιατόριο του μοναδικού White Coast Pool Suites βρήκε επάξια τη θέση του μέσα στις σελίδες του. Το Bianco Drinks & Gastronomy, ο νέος ναός της γαστρονομίας που έχει ήδη σαγηνεύσει τους λάτρεις του καλού φαγητού, εμφανίζεται λαμπρό και αξιόλογο, ένας υπέρμαχος των τοπικών προϊόντων και του ελληνικού αμπελώνα. Η δημιουργική ταυτότητα του επανασυστήνει την παραδοσιακή κουζίνα προσθέτοντας την πινελιά του Γιάννη Λιώκα, ο οποίος σχεδίασε το μενού και την εκτέλεση του Σπύρου Μαυρονάσου που το υλοποιεί καθημερινά στην εκπληκτική τοποθεσία του.

Την πιο μαγική ώρα, εκείνη του ηλιοβασιλέματος όταν ο ουρανός του White Coast Pool Suites γεμίζει με τις αποχρώσεις της ίριδας, το Bianco Drinks & Gastronomy ξεδιπλώνει τις δικές του απολαυστικές αποχρώσεις σε όλο τους το μεγαλείο.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή