Travel Secrets

Ταξιδέψτε στον κόσμο του κρασιού κάθε Κυριακή στο Lango

Ταξιδέψτε στον κόσμο του κρασιού κάθε Κυριακή στο Lango

To Lango Design Hotel & Spa έχει αδυναμία στις γεύσεις και λατρεύει να τις συνοδεύει με ένα δυνατό και εύρωστο κρασί. Το αξιόλογο κελάρι του είναι η απόδειξη ότι ο οίνος είναι μέρος της γαστρονομικής του εμπειρίας. Η εμπειρία αυτή συμπληρώνεται αυτό το καλοκαίρι με τις Κυριακές Οινογνωσίας, όπου οι επισκέπτες θα μυηθούν στον κόσμο του κρασιού. Κάθε Κυριακή θα δοκιμάζουν τέσσερις ετικέτες (λευκό, ροζέ, κόκκινο & επιδόρπιο οίνο) και θα γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά τους. Οι αντιθέσεις στις γεύσεις θα είναι αυτές που θα τα αναδεικνύουν.

Όπως και σε κάθε συνεδρία γευσιγνωσίας, είναι σημαντικό να διακρίνουν την ισορροπία και τη δομή σε κάθε ετικέτα αφήνοντας τα αρώματα και την επίγευση να εντυπωσιάσουν τον ουρανίσκο. Ο sommelier του ξενοδοχείου ή ένας τιμώμενος καλεσμένος θα τους καθοδηγεί έτσι ώστε να εκτιμήσουν όλα τα μπουκέτα από τα καλύτερα τοπικά και ελληνικά κρασιά και να νιώσουν την υφή και την πυκνότητά τους. Η οινογνωσία θα ολοκληρωθεί με εδέσματα και απαλές γεύσεις συνοδεύοντας αρμονικά την επιλογή των κρασιών.

Για να γίνετε μέρος αυτού του απολαυστικού ταξιδιού, εξασφαλίστε τη θέση σας κάθε Κυριακή στη 13:00 και ανοίξτε τους γευστικούς σας ορίζοντες σε κάθε γουλιά.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή