Travel Secrets

Το Lango Design Hotel & Spa υποδέχεται το καλοκαίρι στις 29 Μαΐου του 2021

Το Lango Design Hotel & Spa υποδέχεται το καλοκαίρι στις 29 Μαΐου του 2021

Το Lango Design Hotel & Spa, σημείο αναφοράς για την υποδειγματική φιλοξενία του νησιού, σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού στις 29 Μαΐου του 2021. Είναι η μέρα που το πολυτελές θέρετρο, γνωστό για το εντυπωσιακό design και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το καλοκαίρι με ασφάλεια, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Μετά από ένα διάστημα συστηματικής προετοιμασίας έτσι ώστε να εφαρμοστούν όλες οι απαραίτητες πρακτικές ασφαλείας, το Lango Design Hotel & Spa γίνεται ξανά η «πύλη» για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι στην Κω.

Το Management & Consulting του Lango Design Hotel & Spa έχει αναλάβει η  Trésor  Hospitality, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης & συμβουλευτικής ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

 

Απολαύστε το πιο γευστικό ηλιοβασίλεμα

Υιοθετώντας το concept της ανοιχτής κουζίνας, το εστιατόριο KOAN Cuisine παρασύρει σε ένα ξεχωριστό ταξίδι μεσογειακών γεύσεων. Στον χώρο της πισίνας ή στην πολυτελή σάλα, φιλοξενούμενοι και επισκέπτες γεύονται απολαυστικές ελληνικές, ιταλικές και μεσογειακές δημιουργίες with a twist. Οι ταλαντούχοι σεφ προετοιμάζουν σε κοινή θέα ένα εξαιρετικό a la carte menu το οποίο συνοδεύεται ιδανικά με την πιο εκλεκτή λίστα κρασιών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Την εμπειρία του KOAN Cuisine ολοκληρώνει το προσεγμένο service και η υπέροχη θέα στο Αιγαίο και το ηλιοβασίλεμα.

Αφεθείτε σε μια ολιστική εμπειρία ευεξίας

To Kocoon Spa μυεί τους επισκέπτες στη φιλοσοφία της απόλυτης χαλάρωσης μέσα από θεραπείες που ικανοποιούν τις ξεχωριστές τους ανάγκες. Εξειδικευμένοι θεραπευτές αναλαμβάνουν να αναγνωρίσουν και να εφαρμόσουν το κατάλληλο είδος μασάζ και θεραπείας, ενώ παράλληλα συμβουλεύουν για τη διατήρηση της καλής ισορροπίας του δέρματος. Οι επισκέπτες έχουν επίσης στη διάθεση τους τη σάουνα και το χαμάμ για μια πλήρη αποτοξίνωση.

 

Νιώστε σαν στο πολυτελές σπίτι σας

Το Lango Design Hotel & Spa αποτελείται από 54 δωμάτια και σουίτες που δίνουν μια νέα διάσταση στην πολυτέλεια, την άνεση και τη λειτουργικότητα. Όλες οι σύγχρονες ανέσεις συνενώνονται με τη high-end τεχνολογία και τις υψηλού επιπέδου παροχές για να χαρίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής. Ο όρος ιδιωτικότητα παίρνει την πιο κομψή και άνετη μορφή του στις Design Σουίτες με ιδιωτική πισίνα που καλύπτουν 45 τ.μ., στις Superior Σουίτες με ιδιωτική πισίνα που καλύπτουν 50 τ.μ., στην 57 τ. μ. Master Σουίτα με τζακούζι και θέα στην θάλασσα και στην 65 τ.μ. Penthouse Σουίτα με τζακούζι και θέα στην θάλασσα.

Ανακαλύψτε τον Lango τρόπο ζωής

Οι κορυφαίες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση ακολουθούν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, είτε βρίσκονται στο δωμάτιο, είτε στον ιδιωτικό χώρο της παραλίας Λάμπη. Χρυσή απαλή άμμος και γαλανά νερά εκτείνονται για περισσότερο από 1 χιλιόμετρο, τα οποία απολαμβάνουν με ξαπλώστρες, ομπρέλες και pool bar service, ενώ οι πιο τολμηροί επιδίδονται σε όλων των ειδών τα water sports.

Γνωρίστε τι σημαίνει ευεξία

Το ξενοδοχείο έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, τόσους όσες και οι εγκωμιαστικές κριτικές που λαμβάνει μέχρι και σήμερα. Για αυτό και συνεχίζει με το ίδιο πάθος και όραμα να δημιουργεί στιγμές που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις. Φέτος το καλοκαίρι, οι λάτρεις της καλής υγείας και ευεξίας θα μπορούν να συνεχίσουν το πρόγραμμα της γυμναστικής τους και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους με τα Fitness Training Sessions, τα οποία γίνονται κατόπιν ζήτησης, στην άνεση του δωματίου τους, ενώ θα μπορούν επίσης να ανακαλύψουν την Κω κάνοντας ποδήλατο μέσα από ένα συναρπαστικό tour.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή